Klik Klik

Thursday, December 22, 2011

Sesi update laju2.

Sabtu mlm lepas berlaku lah Perjumpaan Haram yg buleh dikatakan rasmi untuk pertama kalinye. Walaupon telah dirancang awal, hanya Allah sahaja yg boleh tentukan. Tempat kejadian mmg kompom walaupon pencadang asal tmptnye iaitu Aku terpaksa balik awal. Penyokong cadangan tempat si Fatt lagik la xdpt dtg atas sebab yg tidak dpt dielakkan. 

Tiada menit mesyuarat yg diambil, tapi kedatangan silih berganti diikuti dgn Cawan akhir sekalikkk.. (pg kompeni Dinner sensorg ciss)

Meh kite tgk review 

Na ~ kalu diikutkan xsmpai 5 kali aku jumpak dia, tp dari pertama kali jumpak aku tau aku bleh borak dgn dia.. part dia bleh masuk ngan aku, tidak aku pasti tp bile gossip ngam aje.. kire oklah tu (gaya saida) haha bagi aku orgnye bermuka ijazah, maksud: innocent mmg jenis kesayangan mak mentua. Tapi kalu kt umah dia queen control jenis sebat laki tidak dpt aku pastikan. 


Cawan ~ sbg laki kepada Na, aku sejujurnya tak nmpak mana keserasian dorg dr segi pasangan sbb Cawan mcm hero angkasa lepas, Na pulak mcm ustazah pilihan (dari segi gaya lah) haha tapi aku tau Cawan sempoi, tak byk info aku tau psl dia kecuali dia suka tetek beso mcm laki aku & Biqque


Qilah ~ aaaa sapa dpt lupekan Qilah, mmg antara bakal menantu pilihan aku nih. Sapa takmo menantu comel kulit putih bersih? menenggokkan Qilah mlm itu, teringat kat aku time Sami kecik2 dulu. Lebih senang bwk anak bwh 2 thn berjalan tp bila dh beso sket mmg bbeza, selain kena kejar laju2 kecuali dorg dh pandai appreciate bende.. pandai mintak bebukan itu mmg semulajadik la.. 


Icam ~ pertama kali jumpa tp dh bese dgr cite psl dia, kebiasaan cite dia dijadian kuli oleh Na. Aku tgk dia tingat kat anak buah aku.. tembamnye sama hehe. Patu bg aku Icam nih mmg baik budi pekerti aka duk diam takmo kena marah dgn kakaknye. hahaa.. kalu anak buah aku mungkin dh bgn jln sana sini kebosanan. Tak heran juga, Icam sudah tingkatan 2.. haihhh aku ingtkn darjah 2 hihihi


Lily ~ pertama kali jumpa tp dh byk kali aku tgk dia kt blog. Sejak dari Biqque start buat blog travel lagik, bagi aku Lily lebih santek diluar bbanding dlm gambo. Maap nye saya jujur orgnye. Selain santek Lily juga jenis bermurah hati bwk kek, dgr cite dia selalu gak beri cenderahati kt Biqque & Na, ehem Lily nnti aku email no tepon & alamat umah aku ye.. hihihi.. lagik satu bercakap dgn Lily yg bagi aku sentiasa gembira, spt juga bercakap dgn Deb kawan aku. Sikit2 ade tempiasnye. Jangan bimbang, Deb kawan aku tuh legal advisor/lawyer.. aku takde nk samakan ko dgn model kelas bawahan tauuu. Yang pasti aku tak sabo nk bejumpa lagik dgn Lily sbb sentiasa ade ceritanye hehe


John ~ oklah aku bg perkataan klise. mamat hensem haha nk buat cemana dh mmg muka dia muka anak ikan. Dari jumpak aku dh tbyg dia nih juga mcm kawan kitorg, si Faizal. Huh apesal ko ngan Lily resemble org yg bijak pandai aje?? Terima kasih aku ucapkan ke atas cokelat import yg ko bwk tuh, smpai berat aku naik time checkup nnti siap ko haha.. seperti sedia maklum (dr pembacaan kat blog Janggel), letih leher makcik dok pandai kanan sbb John asik bercakap haha.. suka suka


Shahrule ~ Aduish smpai skang aku lucu xbleh bayang kalu dia muncul time aku kt labor room haha.. Tgk muka mmg muka typical med student (aku ade la kenal seketul dua kawan dokter mcm cm Shahrule la gayanye haha), Disebabkan aku duduk agak jauh jadik terlepas juga la cite dr dia, lagikpon dia smpai lambat ciss.. tapi in a way dia nih bleh tahan gak cite & lawaknye. 


Tak perlu lah aku review pasal Biqque & Uncle C sbb dorg kawan aku, kang aku bias. Beselah aku asal kawan aje aku mula la nk pilih kasih. Dengan kata lain, ko jgn kutuk kawan aku, aku aje buleh kutuk haha.. 

Ntah bile la dpt berjumpa2 lagik. Teringin sungguh berjumpa dgn yg lain, sapa aje pon yg lain tuuuu... tak Kemang, Janggel, Fatt & Kak Anash. Tu aje ponn hahahah... yang pasti korg jgn serik jumpa aku. Maap dipinta kalu aku nih overst sgt. Bese lah aku mmg over excited. Lain kali kite lepak lagik okeh

gambo tiada memandangkan tertinggal kamera
(dh rosak pon kamera tu Sami pi jatuhkan.. ermm)




akhir kata terima lah gambo hiasan ini buat tatapan....... dan jadikan lah realiti juga ye...


19 hottie:

kemang~ said...

oi best nye korang ni haa...

trip redang tu mntk2 jd.. *lempar durian kat biqque* hahahha

Ely Hasrul said...

lempar durian kemang? huyuhh! hahaha

BlueEwoke said...

Aku ustazah pilihan? Hahahahhaah aku nk berguling nih..muka aku memang nampak innoncent, tpi aku tak de la innoncent sgt, saja cover line..tp kat umah aku takde pukul2 cawan, cubit sikit2 je..heheheheh

Cawan hero angkasa lepas? hmm aku tgk berimiginasi nih.. hahahah. Aqilah tu muka comel, tpi kentut busuk oooo hahahahha

Ely Hasrul said...

ko imagine ape Na? Cawan pakai helmet cam Gaban? hahahaha

Aku tiap mlm kena kentut dgn Sami ciss

Janggel said...

Paling tak bleh blah na muka IJAZAH! Hahahahahahhaahahahahhaa....

Lily lebih cantik di luar gambar berbanding dalam gambar?? Hahahahah betul gak eh..aku dah buat eksperimen dah part ni tadi. HEHEHEHE

Ada jugak review pasal Icam akhirnya hahahaa.

Kesimpulan..ko punya interpretasi memang HIGH! kekeke.

fiza said...

KO tak nak buat perjumpaan ngan aku ker...hehehehe...

AKO @ retna said...

Sonok ako baca...
haha kalakr lak ako baca komen Na ttg kentut busuk si Aqilah..

hahahaha kecik2 dah kentut busuk ek :p

Ely Hasrul said...

Janggel,

hahaha cer ko bayang plak aku nye interpretasi muka diploma dgn muka master hahahah
Lily aku tgk dlm gambo lain banget, skalik jumpa kebabom orgnye.. mmg meyelerakan.. harus laga2 pipi ramas sket haha

Ely Hasrul said...

Fiza,

aku nk sgt jumpakk ko!! hahaha.. bebila SGM? hahaha sbb time tu aje yg bila jumpak bukan nk concentrate kt diskusi tp lebeh kpd gossip sdr



Ako,

kang kite jumpa dia BNM okeh haha

Anash said...

ely,
memang nak join itu borak di ampang, tapi demi rejeki di kampung, kena turun alor gajah..
tapi tak pe...demi Pulau Redang...harapan diletak amat tinggi...
but again, sebelum ke pulau itu, mini-mini gathering lenlain leh buat,kan? kan? kannn????..heheh...

Lily Riani said...

aku ingin mengucapkan time kacih kepada mak bapak aku melahirkan aku sebegini rupa. hahahahaha amiiinnn...

Ely Hasrul said...

K. Anash,
rejeki ape yg dimaksudkan itu? redang tu mmg tak sabo, agak stress gak sbb smlm dok survey bikini baru.. eh takde kena mengena hahha stress sbb bukan kompom xmuat.. kompom perut cam tayar bas hahahaha

mini gath tu kena tunggu John baik demam gamaknye.. takut dia demam balik haha

Ely Hasrul said...

Lily,
wow ucapan cam amik award uuu hahahahhaa

Biqque said...

takut john demam balik??? hahahahahaha! ok itu kelakar!!!

shah_rule kata aku lain diluar, apa yg lain ni, aku nk tau sangat2!

Ely Hasrul said...

Biqque,
aku pon nk tau ape yg lainnye.. lain dari medical term kot hahahahha

Anash said...

ely,

rejeki di kampung...err..baca aje la blog itu (coconutz)..hehe
kena multi-tasking pada zaman yg penuh guna duit sana sini..

jangan stress bebeno..relex..
tarik napas..lepas napas..(*sambil jogging melari-kan diri ala2 biqque*..hek)

Ely Hasrul said...

K Anash,
jogging melarikan diri? hahahhahaa

fatt said...

aku terlepas ke entry ni? baru perasan. kot2 nak organize next gath roger la aku, kot2 berada di dlm kwsan. hehe

Ely Hasrul said...

Fatt,
next gath kena org lain take over. sapa yg nk gogonize angkat tangann.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.