Klik Klik

Wednesday, December 7, 2011

Okeh aku xmo tanya korg tgk ke dak tapi aku tgk series nih. Siap suka la leh layan. Main reason bukan aku minat reality show ke hapeh (eleh xmo ngaku tgk Kardashians haha) tapi aku amazed dgn dorg nih. Bukan, bukan aku berangan nk jadik kayas & glamer cam dorg tapi aku amazed dgn 'cinta' dorg. How they support & challenge each other mmg amazing lah. 


In fact aku dgn tak malunye kenkadang rasa aku pn bercinta cmtu gak. Haha overst cuma aku bukan lah suka nk dok berlawan cam dorg, tp aku suka pemikiran yang positip, komunikasi dorg and cemana dorg tolak ansur utk spend time sesama. In a way aku suka fairy tale (awwww), aku tak baca biografi ke ape tp seingat aku dorg nih berkenalan time Giuliana interview si Bill and terus g dating bla bla bla and kawen kat Capri. Ha berangan aku nk g Capri. Lust Love at the first interview?  kire cam kitorg la Love at the first dance haha eh tak kenal leh nari bersama? haha 


Dorang nih sbb ade reality show, begitu open jugak la pasai nk conceive. Jumpak dokter sana sini, IVF treatment bla2, business, E News etc. wahhh blum beli umah jual umah haihhhh orang byk duit nih senang tul buat ape kan 


Baru2 nih aku dpt tau yg tetiba minah nih - Giuliana diagnose ngan Breast Cancer. Huh!. anjatt makcik. aku pn bila senang google la news nih. Ye la aku suka dgn dorg pon bukan lah aku folo twitter dia, sekodeng, amik gambo tampal kat dinding, anto email cam peminat fanatik fatt sume bagai. Idak la aku buat gitu yee (fatt ko kena continue cite nih)


Dan sekalik lagik aku dgn amazed nye dorg cam bese open to public. Aku suka lah positip approach nih. Lagik suka kalu aku pon berduit cam dorg hahaha.. 



Public Reminder : buat la self check-up and medical examination (peringatan diri sendirik), aku dh la ade sorg makcik yg meninggal kerana cancer nih huyuh. Additional notes, mommies yg breastfeed anak bleh reduce risiko kena cancer nih. 




Another Note: 
Tak tipu pasal First Dance tuh haha. Gile ah, meh layan youtube lagu ape


.
.
.
.
.
.
.

Tantada.. Hot In Herre by Nelly


cer bayang cmne kitorg menari.. hahahhahaha

.
.
.
.
.
.


Camne plak kisah pertemuan korang? 

13 hottie:

bdk2 @ John said...

dear kakak cantek, dpt x sms sy td? hahaha...nnt aftr sy pas abes exam, akan ada gathering kecilan lagi. mau ngak dtg bersama? hahaha

Ely Hasrul said...

ha dpt2 sori tadik bz sket maklumla PC - pekerja cemerlang hahaha. wahh gathering kecil2an. ade theme dak? pasnih kena buat gathering themenye mask. sume dtg kena pakai mask. ewah ngarut hahahha

محمد رازيق said...

salam kenal.. free2 jmput dtg blog sy :)

Lily Riani said...

eh! i suka kardashian ok! sbb family giler, makeup flawless, ckp lepas, fashion sense notebad, rambut giler lawa..

fatt said...

utk rekod pertemuan aku yg lelama tu malas aku nak ingt, so aku akan rekod pertemuan yg bakal terjadi...tapi, entah bila ngak pasti

Liz Rohaizat said...

aku tak layan tapi masa Bill masuk The Apprentice, mmg aku layan sbb aku suka cara dia. tp betul la cerita ko tu. diorg jatuh cinta time Giuliana interview Bill.

Bila tau dia kena breast cancer tu, aku terkejut gak. tapi mereka open minded dan always think positive. Bill mmg bagi semangat time camni. which is good!

kisah cinta aku? urm, mati la nak reveal kat sini kan? hahaha... sebab kwn2 aku ramai dah tau kisah kami. tapi sebab ko kenal aku lps aku kahwin, aku cerita la.

masa aku study dulu, aku ada buat part time work kat pharmacy. di satu petang (ewah), laki aku datang pharmacy sebab nak cari sport cream. tu ok lagi. lps tu aku terperasan tiap-tiap minggu dia akan datang. selesema la, pening kepala la, beli vitamin la. last2 kantoi sebab dia minta vitamin B sedangkan baru 2 minggu lepas dia beli vitamin B. bila dah termalu di situ, dia minta phone no.

kahkahkah, kenapa aku blushing sambil taip cerita nie??

Ely Hasrul said...

lily, aah i mmg suka tgk kardashian sbb byk drama hahaha


fatt, pasnih tunggu la sure pertemuan ko bertambah menarik tertarik da bomm haha


Liz, serius??? hahahahhahahhaha gataiii la laki ko.. nk tackle tapi takut dok labur beli ubat & vits hahahahhahaha lawak okehhh seb beik ko partime kt situ kalu ko partime kt guardian abis sume brg dia borong

kemang~ said...

skin..

aku takde cinta lg lah..guane ni? hahaha :p

bdk2 @ John said...

kakak cantek, i lap kardashians. especially kendall. boleh? wahhhh cantikkknyaaa!!!

Ely Hasrul said...

kemang,

time tgh belajar nih selit2 skalik dgn pengalaman berkapel, rugi woo time tgh sturdy xdek gelfren.. kang nk carik bila dh keje mau mak kena tlg carikkan hehe.. tp jgn la smpai tak study plak... mmg nk kena bebel ler kann



john,

pesal ko minat budak bawah umur? hahahahhaa

bdk2 @ John said...

eh, bukan saya bawah umur ke? LOL.

Biqque said...

apa saje MTV dgn E! tu aku suka hahaha! mak kan glamorous!

dulu ramai yg tgk G & B akan ingat kat aku ngan sharul...

Ely Hasrul said...

Hahahha John, lupe lak ko bawah umur.. so buleh sgt la... (perasan tuh bwh umur hahaha)



Biqque, mmg arrr tiap kali aku tgk G tu aku terbyg ko sbb kaki dia kurus cam kaki ko.. err ... dulu? hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.