Klik Klik

Wednesday, December 21, 2011

My lower back pain getting worst. Okeh i admit, i've never practise the fisio therapy exercise and even skip siap cancel my weekly terapi session.Dah lama tak pegi okeh! Malas? hehe no answer. Busy kot errk?

Cannot komplen, need to get refer letter again kt gynea sbb therapist aku takut aku dh ade sakit lain plak. I'm in my 27weeks now. Tak buat ape2 pon tp asik la dok sakit belakang. Paling worst mlm tadik sakit satu badan cam period pain la plak. Huh!

Malas nk bother ekceli sbb yg lebih sakit ialah jiwa raga aku. AKU TENGAH SAKIT HATI NIH!!
tak buleh nk cite kang org kata aku derhaka pulak.. sob sob sob..

aku nk pg soping lah!!

11 hottie:

kemang~ said...

la..awat nye ni ? meh sy urut *tuang sebotol minyak lintah atas perut*


jgn aktif sgt ler kalo bgerak..nnti sakit..mulut aktif nak mengumpat xpe, haha !!

sakit hati? aiyo x tau nak buat ape..

Ely Hasrul said...

minyak lintah kemang? ewwww dok tbyg la lintah yg kuar eeeeeiiii......

Mommy_Cha said...

sakit ati lagi teruk dari back pain kan? sakit ati boleh buat I pi penyepak org yg buat i sakit ati tuh patpohpat kali! huhuhu..sopink is the best theraphy!

Janggel said...

OOOO jaga kesihatan ye kak..

Shopping is the best terapi...sila sila..

fiza said...

Ko sakit hati ngan sapa nih.

Smoga cepat sembuh. Jaga kesihatan & kandungan. Smoga di permudahkan olehNYA.

Take care.

Ely Hasrul said...

Cha,
ha la! geram dh 3 ari xhilang2 lagik nih ciss..



Fiza,
tengkiu, xtau la kali nih aku byk sgt no mngeluhnye, komplen lah, stress lah, over penat lah.. huishhh



Janggel,
iye makcik baru pulang dr soping mall, satu haram pon xbeli sbb syg duit hahahhahahah

Anash said...

ely,
sabar..sabar..(nasihat dari traveller yang sopan ini..-bak kata Na & lily...hehe)

retail theraphy membantu, walaupun tiada acara 'melontar duit' dijalankan...good for unwind your mood....

babyarisha said...

hui.. aku sakit kaki... shopping
Jcard.. hihihi...

Ely Hasrul said...

k Anash,
traveller sopan ? ahaks.. arinih nk bekerja keras lah carik duit haha




Lin,
ko g Jcard Maluri ker? aku smlm nk pg tp tbyg sesak parking situ uhuhuuu

babyarisha said...

sesak parking bila dh petang2 time org balik keja.. aku p naik lrt je.. ko leh per p gak.. usaha tangga jaya.. chaiyok2.. shopping lebih RM100 leh redeem vch RM10 (jer). So sila shopping byk2 ek..

Ely Hasrul said...

Lin,
maleh nk pg eventho dorg buat 2days, baru blk dr alpha angle bli brg dua ratus lebeh dpt RM10 voucher (every hundred dpt rm5) kismas nye voucher pulak.. saja jek nk suh aku dtg byk kali cis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.