Klik Klik

Saturday, December 10, 2011

On our last visit to KK (cam cilanat bukan visit lah! balik kampung!), we brought Mak & Bapak together and they stayed at Tang Dynasty Lodge in Tuaran & Courtyard Hotel in One Borneo. This would be Mak's first visit to KK and Bapak xsure. Bapak selalu gak ikut program pg mana2, nyiampah..

The reason we choose the lodge just becoz its located near Tuaran, new & easy for us to pick them up (senang la nk jumpak besan). To our surprised, the hotel that charge from RM59 and above sungguhhh baru, santek san menariks till we also spend there on the first nite arrival hahha. RM65/nite murah tuuu (but without bekfas la, ade cafe kt blkg hotel, Bapak kata food ok sedap, byk sesuai dgn reganye)

the room facilities match 3star hotel i tell u. 

So the next day before my in laws back from Haji, bawak my parent to Taman Negara dulu. Papi was so excited when he took pic that morning, the fames mountain look so clear. 

langit pn memanggil2. Papi said when the weather good, everyday can see the clear version from his parents house. Okeh i get it. 

So off we go and when we reached the Park after nearly 2hrs..


 wat the ??



The suhu drop tetiba, matahari xmo kuar and i said to Mak

'mak.. ini lah negeri di bawah bayuuu' 
hahahahhaha poton betol! xnmpak lgsg gunung nye.. kabusss aje..

sambung later

7 hottie:

Janggel said...

cantik!

masMZ said...

Hahahhaa....

nak tengok kena sebaik je matahari terbit... kalao time-time kui 8-9 tu harapan tipis larr sikit sebab dah mula berkabus ;)

Ely Hasrul said...

iye janggel aku mmg cantek makasehh hahhaa


mas, papi kata nk tido atas sana pagi2 leh nmpak clear.. ape motip ntah. tak setuju lgsg. nmpak sgt bukan nature person aku nih hahahahhaa

fatt said...

mimpi apa ko tetiba speaking ni? makan cheese ek smlm? hehehe

apa murah gila tmpt ko duduk...rm59 per nite for such room?? gile best tuuu...tp aku pun tak penah sampai lg Tuaran...mcm clueless apa yg menarik kat sini

eh bila ko nak sambung citer ko pegi bkt tinggi tu? lama dah aku tunggu ni

Ely Hasrul said...

fatt, kalu tgk entry aku lelama mmg byk spiking yg grammar ke laut hahaha, tgk mood. ha Tang Dynasty Lodge tu mmg aku rekomen sgt, dekat dgn simpang nk ke national park, dekat dgn seafood area etc


aku bukan xmo mengimbas tu lagik tp aku kena blk sekinchan dulu ah nk tgk gambo2 lama.. hahahahhaa ade few tmpt yg aku ingat.. tp kebykannye tak ingat hahaha

fatt said...

yolah2...aku tunggu ko balik dr sekinchan. aku ingt lg yg ko ckp nak snap gambau apetah tu...nti dah cukup ramuan ko taip la eh! hehe

Ely Hasrul said...

alamak maknenye wajib jugak la aku smbung entri mengimbas tu ek hahahhaa okeh okeh.. insyaAllah.. abis ko nye siam reap pe citer??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.