Klik Klik

Saturday, December 3, 2011

Ekceli aku nk tangguh cite Family Day nih sbb nk tunggu Biqque, lagikpon Biqque byk gambo, senang nk link ke dia. Nak cite la pasal appointment aku arinih, baby kecik nye development and kisah sedih aku (huyuh ade kisah sedih? haha). Tapi Papi plak dh kuar bwk kamera, xdpt la aku nk show result kt sini. Takpe esok2 leh buat entry


Okek setelah settled late lunch kat Pokok Sawa, mengikut ITILARI (sbb sume aktiviti dh larik dr itinery haha) kitorg pon menuju ke Butterworth utk terus ke Pulau melalui ferry service. Time nih dh mmg lewat aku dh agak mmg tak dapek la cucuk2 yg hebat diperkatakan itu. Biqque siap ckp 'ko jgn ngidam yek..' xpe aku imbas2 kembali kite penah makan time ko g course kat Sg. Petani dulu.. ingat tak? sempat jugak aku g kedai potong dgn Uncle C utk menghabiskan masa menunggu ko .. hish kalu diingat2 kat Kuantan dulu pon Uncle C bwk aku 'temankn' dia beli suar pendek sbb dia nk main tennis.. huh xbesh betol la Ayang ko nih Biqque!! hahahaha cuba le bwk aku sight seeing ker mkn ker.. (ape kes nk g dating dgn boipren org hahahaha) ok melalut


Sampai ke Penang Port dh maghrib sgt dah.. queue nye sungguhhh laaa panjIanggggg... tapi aku relaxs aje. suka. sbb aku tau aku akan lebih frust xdpt naik feri dari mkn cucuk2 haha. Memang  nasib kitorg baek sbb lps aje bayar fees, kitorg la kete lassttt sekalik dpt masuk.. huyuh serammm..


 Ha.. tu kete kitorg last sekalik time turn nk masuk feri! serammm


 Aku asik pandang belakang aje walhal mmg dh sah2 sume kete kt situ dpt masuk.. aku masih rasa takut kena tinggal hahahhaa cam la kalu lein2 feri aku leh sesat kt Penang..


Tak sangka basikal pon dorg charge ye..


Time nih sume gambo free & easy. Sami yg tgh tido pon aku kejut spy dia dpt menikmati keseronokan rambut ditiup angin, maklum ler rambut pjg ala2 FT hahaha nk kena potong la rmbut dia sbb dia dh komplen nak rmbut mcm Papi haishhh Papi nye dok jeles sbb rambut Sami leh lembut pjg cam rmbut aku. ntah ape2 ntah dua beranak tuh. 


Ropenye ade sesi bergambo ramai2 tp sbbkan kitorg xdgr jeritan panggilan Biqque so xmasuk la bergambo dgn dorg ..kalu nk tgk gambo2 santek sila tgk kt Biqque sbb kitorg nye camera leh capture keadaan gelap aje; makin gelap makin santek la gambo tu sbb gelap ade paham? haha


Difendekkan cite, kitorg smpai ke Hotel Copthorne kul 8lebeh gitu. Muka sume dh penat jadik aku pon inform Biqque yg kitorg xdpt join ke Feringghi. Lebih2 lagik kul 11pm game Man-U yg main cam hampeh mlm tuh nak start. Tu ler pekara utama Papi. mencarik channel ESPN, seb beik kt hotel ade, kalu idak mau dia g tgk kt kedai. Patu papi ckp nk dinner by room service aje seb beik Biqque ckp mmg sume org dh penat so opted nk mkn kt depan hotel aje instead ke Line Clear ha santek sgt la tu...


Lepas aje Biqque settle check in bilik, dia mnghulurkan kunci kt aku

'wahh kite connecting ye.. kalu ko dgr bunyik2..' tak sempat aku abiskan ayat Papi datang

'wahh Biqque, kite connecting ye.. kalu ko dgr bunyik2 tu ko buat bodo aje la ye...' tersengih2 Papi bergurau.. aku tergelak tgk muka Biqque yg bengang tahap Gaban kt kitorg..


Tau Gaban cemana?  superhero aku tuh!

 Space Cop Gaban! mmg hebak 


gambo aku amik dari pakcik google


Siap ade spaceship bentuk dragon.. tu dia diri kt muncung tu.. aku pasti ade yg xtau sbb 5tahun lps budak opis aku yg berusia dlm 18thn leh ckp kt aku 'gaban tu ape kak ely?' sbb nye dia pelik tgk aku dok gelak tgk youtube gaban..


Selalu aku dgr org dok ckp bengang tahap Gaban la ape jadah.. meh sini kite layan..



nak tambah cemana Gaban transform


kite smbung kendian ye.. enjoySS haha

5 hottie:

Biqque said...

hahahahaha gabann terbaekkkkk!

laki ko mmg, pantang melucah je ngan aku hahaha!

nanti aku sambung post aku k!

Ely Hasrul said...

ko dgn dia kan mmg ngam part porn2 nih hahahhaa

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

Lily Riani said...

Gaban yek, tuh nak na gi negara terbit gaban, ko tak ikut skali? Hahahhah

Ely Hasrul said...

hehe kasik sume org lepas g negera matahari dulu.. byk bende kena settle esp duit. tp papi dh bising2 nih sbb dia nk kansel g air terjun gunung kedang tp dok tnya ujung tahun nk g mana.. hmmpphh..

xtau nk g jenjalan or nk duk umah kemas baju baby hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.