Klik Klik

Friday, December 2, 2011

12 hottie:

BlueEwoke said...

Ya Allah Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...memang semangat la hero ko sorang nih!!!!! Cantik nak buat sessi fotographi potrait cam gini hahahaha...

Ohh i miss kundasang!!!

Ely Hasrul said...

haihh.. aku rasa bese aje smpai la mmber aku dpt anak laki (before that girls) mengeluh sbb xtahan lasak hahahahhahahahha... masalahnye xkurus pon jaga sami yg bersemangat hero nihhh

masMZ said...

gambar yang last sekali tu maksudnya raksaksa halimunan dah berjaya dikalahkan kot!!!! Hahahahaha

Ely Hasrul said...

mas, aah kire dia dh menang la hehe.. beria2 dia tu.. kalu power dia dtg smbpai menggigil2 la badan ahhahaha

Biqque said...

tetiba aku rasa cam nak nyanyi lagu gaban hahaha!

Ely Hasrul said...

koke lagu gaban arr biqque.. hahaha

Lily Riani said...

Nih ler gaban kesayangan ko yek.... Aku tgk kot kot last pic dia akan transform ke apa ke..... comeiii giler ok... Rasa nak cubit2

Ely Hasrul said...

dia bukan gaban, dia ultraman walaupon kenkadang dia lebih kepada monster.. siap ckp nnti besday dia, dia nk kek ultraman lagik.. xkan tiap tahun nk sapa theme?! haihhhhh

Anash said...

ely,
sekali pandang macam wat taichi..
tapi tang tangan bersilang...er...
oltoman gitu....
hahahaaaa....
comel daaa...

Ely Hasrul said...

k anash, tang bersilang tu memula tunjuk kt dia tp dia xmo buat ropenyeee zaman skang otromen sume takde silang2 lagik.. dh gaya lein hahahhahaa

fiza said...

Amboi sami, mcm² aksi ☺☺

Ely Hasrul said...

pasnih aku belajo dr ko gak la fiza cemana nk layan bb girl.. tp kalu ikut sejarah ko, iman tu baekkk budiii bahasaaa aku suka ahhhahaahhah jauh sungguh dari sami hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.