Klik Klik

Tuesday, December 6, 2011

Versi update laju2. Aku siap buat label baru sbb xtau nk letak kategori mana. Haha

Memandangkan aku nih buakan siapa siapa. Ajakan lepak ke MV mmg no hal aku bleh pegi. Biqque (sebutan BIQ ye bukan BIKU) dan Na tak free memandangkan waktu pertemuan time opis hour. Aku pn xsempat nk bgtau dorg. 

And i'm totally entering 'makcik' phase when u met a girl that really looks like enjoying her school holiday and a young boy who salam cium tangan! sumpah leh buat menantu! kalu bulan Syawal kompom aku bagi duit raya! haha

Fatt mmg santek, kecik tak mcm aku bygkan kurus jgn ckp la mmg rasa nk lempang aje ciss dimana Kemang pula dh la jumpa cium tangan, siap nk tolong bwkkan beg, tolong angkat tray air suungguhh aku rekomen kat gadis2 mcm nih! Cam bese aku bckp tak bleh benti asik nk potong ckp org, nak kejo kan masa pon iye gak sbb nk kena amik Papi haha. Kesian Kemang, aku nk tnya exam ape pon smpai balik dh lupe nk tnya. 

Tengkiu sbb mengajak lepak. Tak sabar untuk berjumpa lagik sbb mmg singkat sungguh pertemuan tadik. Lelagik ditambah cerita panas siap perencahnye sekalik. Lepas nih aku nk bwk list soklan interview patu aku nk kasik Kemang aje bercakap haha


tangan yg berbulu tu semestinye bukan Fatt. sori crop mmg overst sbb aku pon agak terkejut dgn penampilan yg agak lain so better aku crop abis2 spy tuan punye badan rasa selamat haha.. kalu aku tipu pon sure korg xtau kan.. hahahhaha


22 hottie:

bdk2 @ John said...

KAKAK CANTEKKK!!!

Tak ajak pun lepakkkk...sy duk melangut kat umah je nih! nak stdy pun takde mood ok! hahaha..cium tangan??? haruskan sy buat cmtu jugak kat akak nanti?? waduhhh kok, mesti menantu pilihan nih!

bdk2 @ John said...

btw, lupa nak tnya, adakah kakak cantek nak balas dendam sbb tak ajak die lepak aritu???

Ely Hasrul said...

alamakk dh ckp dh suh email utk bertuko no tepon tak email ponn.. kalu ade no sure akan diajak punyee..

err tapi betol gak tuh, tu la sapa suh lepak aritu tak ajak.. kan dh dibalas hahahhaha

mmg John... mmg sesuai dibuat menantu!!! ahkak sukaaa

Janggel said...

tangan bebulu??? hahahaha

Biqque said...

aku la yang hantar ely jadi wakil hahaha! ala tak sempat jumpa, keje nyer pasal! cis!

wah sume dah berjumpa ni, BILA KORANG NAK JUMPA BIKU NI???

save the best for last, terbaekkkkk!

AKO @ retna said...

wah wah!
lepak kejap2 pun jadi gak la kan..
musti havoc tadi tuh :p

Ely Hasrul said...

Janggel, hahahhaa kena sebut sbb abg cik tu pakai baju pink. comel budaknye hahahha



Biqque, fatt ckp 'err Biqque suh interview aku ke?' hahahah cam seram aje dia.. aku ckp aku lupe nk bgtau ko jadik jumpak patu aku ckp aku xinterview tapi kalu nk kenalkan gelfren/boifren mmg patut bwk jumpak ko sbb mmg abis ko interview ahhahaha..


Ako, tu la kejap aje sbb nk kena amik Papi. next time kite lepak reramai

bdk2 @ John said...

ni no hp ku...sape2 yg baca entry ni silap copy. yg berkenaan shj dibenarkan ok

017-9667072

wahhh gitu. hahahah

BlueEwoke said...

Hak hak hak hak.. Memang betul kate john,ni kes balas dendam nih..hahah nasib aku keje, kalau tak abis meja korang duduk tu aku terbalik kan! heheheh..(mode Iron Man tetibe)

Kemang tak pegi sekolah ke ari ni?? ponteng ekkkkkkkkkkkkk?

fatt said...

hamboi laju ko update ye!

oi kuangasam kutuk aku. ko terkejut sbb aku jelita sgt ke? hahaha...aku mmg byk versi...tadi tu versi pompuan sejati. nti ko akan jumpa versi pompuan macho plak...tp kena tunggu masa yg sesuai baru dia muncul. tp ko pun tak cam aku tadi kan? aku real lagi santek kan? hahaha *sila muntah*

btw td aku sampai umah kul doblas tgh mlm oke, all the way hujan lebat gile aku takleh speed sbb jarak pglihatan yg sgt teruk. pastu ada keta eksiden plak sbb jln licin.

Liz Rohaizat said...

woi tak ajak. hahaha.. mcm la boleh pegi kan? tapi teringin gak nak jumpa Na, Fatt and Kemang in person. Kemang ni aku bayang dia jenis happy go lucky la. Dah masuk blog dia tapi segan nak tinggal komen sebab berlainan jantina :p

Ely Hasrul said...

John! tahap berani nih publish no tepon wahhh mau gadis2 berlumba nk kol hahahhaha nnti aku sms no aku plak.



Na, kebetulan mmg bwk kamera sbb dok amik gambo baju kt kedai and mmg aku ckp nk amik gambo sbb nk tunjuk aka balas dendamm hahhahaha aku mati2 ingat ko ade sbb dekat aje kan dgn opis ko tp memandangkan fatt ckp ko mengulo kt umah and jumpak pn time opis hour mmg xdapek la kan..

Ely Hasrul said...

fatt, hujan spjg jalan aisehhh.. lmbt sungguh ko smpai tu tp xpe yg penting selamat. serius smlm dh la aku mcm makcik2 yg korg mcm budak lepasan spm. tensen gue.. ha kang ko turun lagik koling2 ah.. leh buat perjumpaan haram besar2an.. aku pasti RAMAI nak jumpa BIKU! hahahhahaha




Liz, adhoc pon lagikpn jauh dr opis ko. hehe.. kemang nih Liz ya allahhh mmg abang cik sungguh la.. adik2 gitu. mmg cerah la peluang jadik tukang angkat beg hahahhaa..


oh Na, aku pn ckp kemang ponteng tapi dia balas blk..'examm smlm dh baca buku...' hah smlm? hahahha

kemang~ said...

@na


dah abeh exam ni.... muntah dlm exam hall td ! haha :D

@ely


oi.. tukang angkat beg xpe.. janji ade org nk bg tiket flight free.. haha.. :)


@liz rohaizat

eh, pasaipa malu pulak? x pyh malu.. x pyh segan..komen aja dong ! haha :)

Ely Hasrul said...

hamboii mahalnye upah rate pengangkat beg nihhh hahahhaa ..

Biqque said...

*gigih salin no hp anak ikan ku*

Ely Hasrul said...

gila tak gigih biqque.. masyuk ko jadik mak hayam dia.. hahahhaha

Liz Rohaizat said...

sebab kemang kata jgn malu, ok la.. aku singgah blog dia kejap. wooo ely, aku takde beg. tak dpt nak suruh dia angkat. tak baik ko.

Ely Hasrul said...

hahahah bukan aku suh dia bwk beg tp sungguh gentleman gitu nk tlg bwk. seb beik fatt pakai begpack. ntah2 beg fatt tu pn dia offer nk bwkkan hahahha

fatt said...

ely,
dia ofer nak bwk soping beg aku pehtu...hahaha, mana bleh..aku kan macho...mestila bawak sendiri...hihihi

masMZ said...

canner nih weiiii bila ayat pertama yang terlekat dalam hati "tangan yang berbulu tu...." hahahhahaa lawaksss....

Ely Hasrul said...

fatt,
pasnih aku tgk dia nk offer carry baby kecik kecik aku tak.. hhahhaha



mas,
hahhaha tgnnye xdek le berbulu sgt tp tu aje nk bezakan dgn tgn fatt hahahahhahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.