Klik Klik

Wednesday, January 11, 2012

Rentetan cadangan malaun mana yg nk suh pakai baju tulis nama negara/negeri/tempat tuuu.. aku dh pening2 nih.. (bese la makcik kan overst)

Papi mudah aje, pakai aje baju hadrok mana2 senang. mudah.my

Aku lagik la mudah, aku nk pakai button badge tulis nama negara haha

Sami? alamakkkk

 mbah sami kasik, asik korg aje tulis 'ko ade?' meh sini aku plak tulis.. ko ade baju istanbul paling penting kaler pink?! hahahhaa sumpah xpaham napa pak mentua aku kasik kaler pink and siap buat baju tido lagik
reject, next



 dua sleeveless harley, kire ade tulis USA tu mmg lepas piawaian sgt2 lah tapi aku xsuka plak, material dia xdek le panas sgt tp xbape la aku sbb baju nih smi pakai petang2 aje
reject, next


 kalu aku suh dia pakai sweater Auntie Biqque dia beli kat Houston, sekalik lagik ko ade? aku nk lempang la sapa punye idea tulis ko ade nih, mcm aku heran ko ade ke takde hahahha jgn marah sbnrnye aku pon nk gak tulis ko ade, ko ade tu.. tp aku xdek nk wat cmne..

ok teruskan, kalu aku suh Sami pakai sweater nih dh kire penderaan fizikal. 
reject, next



 hah! sumpah aku suka tee nih!! Auntie Biqque material nih sgt sedap okeh.. sila beli lagik.. eh tetiba hahaha.. tapi dh muat2 kat Sami, mmg sedap dia bawak tido baju nih
reject, next


 yang ini paling chakroiii paling suka palingg baruuu nmpak sgt dh lama Auntie Biqque tak kuar negara hahahhaa.. mmg sedap pakai baju nih, tapi kaler itam la plak.. cemana yek..
KIV, next


 mbah dia bg lagik, beso sket, xsedap kainnye bese2 aje, buat tido pon
reject, next


 hah tee dari episode family day Pak Ein, xmo pakai sbb baru aje pakai patu kaler itam kang panas
reject, next


 huishh baju lama nih buat tido. mbah dia bagi gak. ape pak mentua aku buat kt Bali??
reject, next


 Nih Babah dia kasik (abang aku), time bila ntah, mmg buat tido, muat2 aje pon kt Sami skang yg paling lucu aku ade gak baju nih hahahhaa
reject, next

ermm..

belek2 lagik..

erm.. korek2 drawer ..


eh silap.. ini persediaan utk Redang (cam cilanat)


ermm.. mana nih..


Hah! terjumpa la baju yg TAK PERNAH lagik nk pakai sbb beso sgt.. 





Tantada...
Tapi material jersey, instruction in Korea.. xsure resap peluh ke dak sbb kalu ikutkn jersey2 nih sejuk tau.. kalu idak cemana sportsmen leh pakai jersey kan.. mana dapat? hah korg ade  makcik yg pi sana sini belikan baju? makcik Lily ye la bwk dia jadik babysitter ohh sungguh bertuah la itu Lily

Auntie Biqque.. bila lagik mau keluar??? hahaha tak tak aku gurau aje.. udah xpayah nk susah2 belikan baju utk Sami okehh

So camne ek? KIV gak la baju Korea nih..

esok nk pi KLCC lah nk bli I LOVE KL hahahhahaha

18 hottie:

bdk2 @ John said...

saya first ke???

bdk2 @ John said...

omg!!! byk je jenis baju nak pakai nnt! sy kene godek2 dlu bju negara sy dlu. sumenye kaler hitam!!!

nmpknya kene pakai yg australia punye laaa yg kaler kuning tuh. tp...dh penah masuk dlm gmbr, so reject!!! haha ko ade? ;p

yg new zealand tu sy ade gakkk!!! material die sy sukaaaa!!!

bdk2 @ John said...

saya rasa saya first! hahaha boleh gitu~ ;p

fatt said...

aku suka ayat ni, "aku nk lempang la sapa punye idea tulis ko ade nih, mcm aku heran ko ade ke takde"

tahnye...aku pedulik hape ada ke tak. hahahaha...sape yg mula ckp benda ni sbnrnya eh? riak gila..

kecik ati sape yg takde tau...sob sob sob #modesetazah

ni apa kes ko tayang sume baju souvenir ni???

Lily Riani said...

bangyak nye sami nye ctry shirt!

amboi "baju" redang dah prepare, i nak kene buat tummy tuck and masuk gym ler gayo nye.

Janggel said...

OH MAIIIII banyaknya pilihan baju!!!! Aku jugak yang takde, maklumla semua dah buruk2 dan sendat muahahahahahaaa.

Terpaksa pikir kaedah alternatif.

Biqque said...

hahahahaha melampau tau if sami takde baju negara! penat auntie biqque dia beli SETIAP kali pegi ke luar negara...eh sat, india aku beli taxi kat dia hahahaha! lekat la taxi tu kat badan diaaaaaaa!

masMZ said...

Nak beli baju putih, cat sendirik dengan 7 kaler pelangi, pastu tulis i leb ghana.... eh silap... tu kak anash kot! ekekeke...

i leb zim~bab~weiiiii larrrr.... saper gelak, meh nak babab!!!! lalalalalalalala

*tak dak baju best gakkkkkkk.... dah buat2 belasahan guane nih?!!

*word verification "stlesul" ~ ala2 stresspulllllllllllll huahuahua

Ely Hasrul said...

IYEE JOHNN... hahahahha kali nih ko first, kalah janggel.. cemana nk publish dengki kasik second ha? hahahha.. aku nk kire la bape entry ko first sapa leh lawan patu kasik hadiah.. hahahahha bangang

ala john lemann kaler kuning tu dh nmpak naik kapal.. kan ke retis.. mana leh pakai baju sama byk kali.. pi beli baru.. made in gombak..

Ely Hasrul said...

fatt,

mmg kalu kite baca la kan mmg kebykan bergurau la tulis ko ade, ko ade nih..tp cam excited terlebih cm org heran dia ade tu napa? hahahha mode dengki

ala nih pasal trip cik ro la nih... antara syarat nye.. tp sbg ibu mengandung aku otomatik men tak validkan diri aku haha

Ely Hasrul said...

Lily,

kalu i still pakai tu g redang mmg aku gemok sgt la gamaknye hahahha.. tu i pakai skang sbb g hydro terapi.. esok nk buat entry psl terapi la besh.. patu mlm tadik mimpi berat tak leh turun sob sob sob.. haii dh start la nih mimpi yg weird2 ciss

patu kan Lily.. baju sami tu xtmasuk baju2 lain, toys etc auntie biqque dia kasik.. cer kire bape pulak utang i kat anak biqque nanti? mampos aku ahhahaha

Ely Hasrul said...

janggel,

napa tak komen first? hahaha.. aku nih seb beik mengandung jadik takyah nk pikir baju ape nk pakai.. xpon nnti smpai sana aku beli smai baju baru aje kat mustafa ker.. jimat hahaha

janggel, alternatif lainnye cop sdr baju tuu..

Ely Hasrul said...

Auntie Biqque,

xleh byg kalu taxi india tuh lekat kt baju dia.. hahahaha xpon buat as a hat costume.. hahahhaa ape kes punye penderaan lah!

Ely Hasrul said...

mas,

hebak tu zimbabwe hahaha lain dari yg lain.. tp harus diingat memula nk masuk yg basah2 tu kan.. jgn smpai cat baju nye turun hahahhaa

Anash said...

Ely
tak bleh blah nengok baju utk redang pun dah ada...
ala...kena cari t-shirt tulis GHANA....
opsss....
(masMZ..dendiammmm....)
hahaha

Ely Hasrul said...

hahaha k anash

jgn lat tertipu, idak le tipah nk pakai baju gitu.. hahahaha

Ghana? alamak nih yg nk carik button tulis i love gua kepong nih! hahaha

babyarisha said...

cop!! aku xde baju negara (sbb aku tak travel luar negara - p/s: spore tu kira menziarah saudara mara). cane ek? xpe2.. lg 2-3mgu ni sempat la nak ronda cari baju baru. I <3 KL.

Ely Hasrul said...

xpe Lyn, arinih ronda kt blkg opis :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.