Klik Klik

Sunday, January 8, 2012

kata Papi pada petang kamis lepas. 

'i mmg plan nk duk rumah esok' eh cam tau2 aje aku pon mmg malas nk keluar

hasilnye pagi jumaat tu aku bangun around subuh patu kul 8 bersiap2, hantar Sami pegi school, jumpa Abang kejap kat HKL amik dokumen yg tertinggal, late bekfas kat Al Az and smpai blk umah dalam kul 11 lebeh. Pas semayang jumaat kul 2lbh Papi amik Sami kat school and pas asar Papi work from home spt dibawah ini:








Patu dapat sms brunch esok.. wahhh

sambung esok lah

7 hottie:

Janggel said...

hahaha kiut pulak tola si sami ni hehehe.

Ely Hasrul said...

kalu la ade tola adult cam gini aku kompom beli hahaha

AKO @ retna said...

syiokkkk nyaaa keje dari rumah!!

klu tak kijer lagi syiok!!
hahaha esp klu duit masyukk je lam poket :p

Anash said...

make sure tola adult itu besar...
heheh
alo...ely, you memang seorang ibu yang banyak besabar dgn karenah sami...
heheh...

Ely Hasrul said...

ako,

tu la yg doa tetiap ari, xkeje duit masuk... ya allahh sapa la yg bertuah cmgitu hahahaha



k anash,

kalu tola tu kecik mmg tutup dada aje la gamaknye hahahahha
sy nih k anash, aritu sbb ade org aje kalu idak sudah ku jeritkan sami tuh ahhahaha..

Anash said...

Ely
biasa la
nak dapat adik gitu le manjanyer
tapi memang comel your anak tau...
sungguh nih...

Ely Hasrul said...

haaaa nnti kite tgk kt USS dia comel ke tak yeee hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.