Klik Klik

Tuesday, January 17, 2012

Aku nk buat entry psl Peknek tapi Abang kol suh check FB dia. 
Dia cakap dia tak sengaja. Tak perasan. 



Dia kata Danish masukkan kain baju dlm mesin basuh, kire main campak aje la tak check pon, then dia smbung basuh baju. Kitten jiran xtau cemana Mak Kucing tuh leh bwk anak dia duk dlm mesin basuh Abang, ye la mesin basuh kt blkg umah sure tak tutup cover.. hishh kesian.. xpasal2 mati anak kucing 3 ekor. animal lovers jgn salahkan Abang aku ye, tak sengaja. Dia tak bela kucing pon, kalu aku, aku salahkan owner kucing tu, sure dia xbuat tempat yg selesa utk kucing dia yg baru beranak..

Haishh

15 hottie:

babyarisha said...

huhuuhu.. sedihnya.. tapi takleh salahkan abang ko gak. mana dia perasan ade kucing dalam mesin basuh tuh. erm.. tanam kan aje lah.. seb baik kucing aku jenis takut air, asal nak bwk msuk bilik air je dah meracau cm gila.. selamat la dari kena basuh tiap2 mgu.

Lily Riani said...

gosh.... kesian...

i pun kadang takut... kot lipas or tikus termasuk... sbb nnt i geli.

Ely Hasrul said...

lin,

mak kucing bese la akan bwk anak dia g tmpt selesa, seb beik kitten tu xhancur ke ape.. hish


lily,

tu psl i selalu tutup cover mesin basuh tp papi suka bukak.. kalu ade taik lipas ke tikus ke.. haihhh la kena basuh balikk

Liz Rohaizat said...

kesiannya. tapi dah nama pun tak sengaja. tanam je la.

MasZuber said...

OMG!!!

kenkadang nie salah mak kucing gak. tuan dah sedia tempat proper, dia carik gak tempat tersorok yang lain ely..

pepehal, innalillah..

:-)

Anash said...

Ely,
ala kesian kitten tuh...
aduii...sedih plak...

Biqque said...

MENYESAL AKU BACA! HUWAAAAAAAAAAAA! LEN KALI JGN BGTAU AKUUUUUUUUUUU! HUWAAAAAAAAAAAAA!

fiza said...

Ya! allah...kesiannya. Dah ajal kan. Aku sbelum basuh baju memang check mesin basuh klo ada benda asing dlm tu.

Ely Hasrul said...

Liz,

tu la tinggal tanam aje, wangi abang aku ckp kitten tuh..


Mas,

aah, kenkadang mmg dh sedia tmpt tp emaknye nk bwk ke tmpt lain, abg aku ckp mmg dia beranak 3 aje.. kesian


K anash,

dh ajal nk buat cemana cuma sadis la bunyiknye lemas dlm mesin basuh.. abg siap nk jual washer dia hehe

Ely Hasrul said...

Biqque,

hahah sori aku lupe nk tulis ko jgn baca dh kuar umah baru tingat sure ko tensi gile.. haha sori sori..


Fiza,

tu la aku pon check, lagik pantang kalu papi xtutup sure aku pi tutup, ye lah kalu cicak jatuh kt dlm tu pon kite xtau..

BlueEwoke said...

AKu tak dapat bayangkan kucing2 tu struggle nk selamatkan diri..kesian nyaaaaaaaaaaa.. :(( dah la baby lagi..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AjlaA said...

wuwuwuw...
sedihnya. teringat lak kucing sendiri.

tak sengaja. kalaulah malang itu berbau~

Ely Hasrul said...

Na,

kesimpulannye kitten tu lemas la :(


Ajlaa,

sbb rumah abang xdek kucing tu yg xcheck tuh.. hailahhh.. dh takdir..

Drama Mama said...

wehhhh kang i takleh tido malam ni...ngeriiiii!!i takleh la tengok binatang mati..naik bulu roma aku! huwaaaaaaaaaaaa

Ely Hasrul said...

haha beb, anggap aje la kitten tuh tgh tido.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.