Klik Klik

Monday, January 2, 2012

Nope, i didnt celebrate new year eve like watching the fireworks etc (hampeh belum ape2 dh tido awal kihkih) but we attend besday partey! haha.. 

Intan invited us to Paqa 2nd Besday partey and as usual the catch is i need to prepare Fun Tray for her and my comment was 'hang nak sambut menantu ka Intan?' it was a huge partey okeh! siap khemah bagai (err mcm la org lain xbuat mcm tu.. aku ke? kihkihkih)

After our appointment with Dr. Seri, 
settled chores in KLCC then shoot to Intan's place at Gombak. 

 Papi test camera baru.. iye beli baru sbb Sami dh rosakkan yg lama.. 
kalu idak kang susah ler nk amik gambo Suci..



 Muhammad Iskandar Zulfaqar
19 Dec 2009

 Ini budak kecik mmg tau... 


with Bob & Nik yg baru aje bertunang last Christmas, sori sgt Nik! xsempat nak pegi..


We had fun and yg pasti kekenyangan sampai malam. As usual i packed Laksa bawak balik haha.. Mak punye laksa terbaek!! Thanks Intan, next time jgn lupe jemput lagik.. 


p/s - Intan is also in her 29weeks tapi like her previous pregnancy she did not gain any weight (perut pon mcm mngandung 4bulan) and badan masih mcm anak dara menci!!!

10 hottie:

Lily Riani said...

i gi toys r u kat japan... gundam, cat (brand cat tractor tuh), power rangers, otoman byk giler. tetiba ingat kat u... & SAMI. cam nak beli then teringat dia suka ben10 which tak da kat sana. sorrrrriiii sami.

Janggel said...

kemera baru???? apakah?? nak tengok! :P

fiza said...

Perut ko nampak kecik ah.

Ely Hasrul said...

lily.. dh blk sini ke?? sami suka uturoman aje ben 10 dia bese2 aje.. hahah tp xpe.. if pg mana2 xyah susah2 belikan kecuali i request sbb i xsuka org susah2 nk belikan.. bila balik? dh update? cer cite.. hehe

Ely Hasrul said...

Janggel,

manade reveal ape2 hahaha sume tu propra cik puan lela manja aje.... ala kamera kokak aje..eh silap kodak bese aje.. sesuai la kt kitrog yg takat snap for memori hehhee..

kalu nk beergaya sakan kitorg suh che melati aje nnti.. hehe

Ely Hasrul said...

fiza,

perut ko cmne? perut aku agak kecik la ..err ekceli sama mcm sami dulu cuma yg beso nye bontot! hahahahaha ... badan aku la yg naik cam bese... cis.. ko tunjuk la gambo terbaruuu.. lama xjumpa nih.. xleh nk imagine..

fatt said...

cantek la kaler dr gmbr kamera baru ko ni. jenama ape?

tu nape hero ko mengangkang tgh2 jalan? hahaha...pastu aku nk tanya ape kat tgn sami kiri kanan tu, jam ke?

nak citer lg psl anak buah aku yg umor 3thn tu..dia ada jam ben 10. yg lawak tu dahla jam tu besar gedabak tak padan dgn tangan...pastu spende pun nak ben 10..sume ben 10 dr hjg ke hjg la sng citer..sabor jela aku...hahaha. pelik2 tul bdk zmn skrg..dahla brg2 ben10 tu mahal...pokai le aku klu ada anak..tak berjalan la jwbnye

Ely Hasrul said...

fatt,

cantek ek? aku rasa bese2 aje ahhaha ko tau la aku nih sume bende ok2 aje.. anak buah ko kompom laki kan? ok lagik sbb anak kawan aku 4tahun pompan suka gile kt ben10, spender pon pakai ben10 buleh? hahahahhaha

kalu ade anak kompom ko berjalan jugak cuma byk la bende nk kena pikir and tambah.. tp insyaallah rezeki ponn bertambahh aminnn

fatt said...

whattt?? bdk pompuan pakai spender ben10?? aku pitam...

bila aku dpt tau je spender ben10 tu rm14...aku nanes...aku pun beli spender 3=rm10...hahahaha...budus ape punye pengakuan ni..eh haritu aku baca blog mana tah dia beli spender byk2 tahun ni sebab nak 1hari=1spende...gile ke hapeee!!

Ely Hasrul said...

eh kejapp .. napa nk pakai 1spender = 1hari? aku atleast pakai 2spender tau! ceh ape kite nih cite psl spender hahaha ke minah tu nk pakai sekalik aje spender tu patu xmo ulang2 dah.. hamboii kalu gitu kena la bli spender 10 = RM10..

hoi mahalnye spender ben10! jap aku nk tgk resit spender sami hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.