Klik Klik

Friday, January 6, 2012

Haiiyeee haiiyeee


Lupe plak nk share. Kenkadang aku rajin la nk belek2 and google travel guide mana2 tmpt yg aku rasa mungkin satu hari nnti aku nak pegi. Salah satu link yg aku suka ialah Japan Guide nih. Utk forum aku xpasti info nye reliable lagik ke dak sbb dh lama xupdated tp utk Japan Guide ini yg paling aku suka baca sbbnye sume in English.. iye benarrr..  walaupon jiran aku org jepon, walaupon kakak ipar aku amik kelas bahasa Jepon skang aku masih satu haram pon xtau.. eh tau tau.. aku tau 'kawaii' sbb jiran aku selalu dok panggil Sami gitu haha.. selainnye dia spiking slang jepon dgn aku yg kebykan masanye aku xpaham.. 


Paling besh link nih beri guidance termasuklah map, transportation, history, attractions, gambo ect. Iklan2 hotel tu bese lah tp aku xdek le nk belek sume, xsempat beb.. gila dari utara selatan barat daya angin lintang sume ade ultraman ko kena la pilih satu tempat aje ye dak? dgn kata lain nk jelajah satu jepon kena lah pi dua tiga lima enam kali kehkehkeh



Akhir kata terima lah Ultraman Sammy utk tatapan semua..

 Hug & Kickersss



 Sami at 3rd Besday Partey

kasik extra large utk tatapan Biqque! 
(aku tau ko gelak xbenti sbb Sami ala2 Nacho Libre)

12 hottie:

Janggel said...

HAHAHAH comelnya sami pakai baju otomen yang last skali tu hahahahaa.

MasZuber said...

alaa tomei!

nie mesti memacam jenis baju ade neh, otomen, spiderman, ninja man, ben10 etc

fatt said...

hahahaha...mana ko jumpa baju siap dgn sarung kepala ni skin ooiii???

saiz dewasa ada tak?

aku baru pasan t-shirt ultraman tu ada nama sami...mmg peminat tegar ultraman sungguh. klu ko bwk dia gi stadium ultraman aku rasa mau seharian dia kat situ

Ely Hasrul said...

Janggel,

siap bergaya2 dia tau pakai baju tuh hahahah aku tgk rasa cm panas aje..



Mas,

Sami xdek baju lein, dia suka ultraman aje tp dia xpenah pon mintak baju .. dia mintak gear mcm ultraman Mebius.. lotih carik xjumpak.. hehehe

Ely Hasrul said...

fatt,

kakak aku bagi, size dewasa kalu ade sapa nk pakai?? ko ke?? hahahhahahahha

skang nih kitorg mmg kurangkan ultraman movie dia, so mmg dia dh jarang la ckp psl ultraman tp toys and aksi2 menendang melompat berlawan ultraman tu masih ade.. dia tu suka sume bende tp aku xmo kasik dia obses sgt.. dia selalu ingt dia ade super power and bleh terbang cam green lantern bleh? hahahhaha

lina said...

Ala... Otromen pun mana ada cakap Jepun kan? Dia buat bunyi "shuwatch" aje. kikiki

Cool t-shirt Sammy got there. Nak satu boleh? ;)

lina said...

Nak gear Mebius, kat Ultraman Club, Ultraman Stadium & Ultramanland ada.... ^^

Lily Riani said...

memang ada otoman sammy ke? aku masih upset awat you tak ckp sami suka otoman! if you ckp mmg i cari kat toyRus, alang2 dok kat situ sejam pilih kete api and transpomer. ish! kecik ati ler ooooi!

Ely Hasrul said...

lina,

tshirt tu mmg last option sbb nk carik costume susah betol nk jumpa kt sini.. last2 bli tshirt plain putih g stamp sdr hahahha abis cite..

tu la i xsabo nk spend time kt situ, asik tgk entry Raimi aje.. hahaha

Ely Hasrul said...

Lily

takdelah.. tp dia kan perahsan dia ultraman.. mein2 la dia sebut Uturoman tau hahahha.. xpe sami suka sume toys tmasuk la smurf tuh .. toksah kecik ati okeh, next time sami carikkn helo kitty for u.. eh u suka hello kitty kan? hahaha sami tu dora the explorer pon sukaaa..

fatt said...

hei ko jgn cabar aku...aku pakai je selamba. tp bkn dlm mesia le...hehehe :P

baek ko usha anak bujang ko selalu, klu dia dah feeling bleh terbang tu aku pun risau

Ely Hasrul said...

hahaha bese la fatt kalu bukan kt mesia nih sume pon aku nak pakai.. cuma aritu time 3rd besday dia kitorg dok carik la team pejuang costume tp xjumpak.. kire baju keje dia la.. hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.