Klik Klik

Friday, January 6, 2012

Entry pendek dan cepatnye!

Berbalik kepada soklan Fakta 26 yang dikelolakan oleh Fatt atas dasar bohsan katanye; secara tiba2 mendapat sambutan luar biasa siap ade sponsors lagik uuu.. kalu ade artis jemputan kompom si Leman tuh dh dijemput!

Eh kata entry pendek, jgn nk mengarut!

Copy Paste yek

Tahniah kepada sume pemenang termasuk pemenang yg tak disangka itu iaitu AKU, ehem2 terang2 aku xsangka sbb gambo paling tak kretip dan tak senonoh haha. 


Soalan #1 Pengenalan diri
Pemenang: Azizan Zolkipli
Alasan Ely: Walaupn dia tak cakap umur bape, ape status tapi aku caya tu nama dia dalam mykad

Soalan #14 Makanan tempatan yang istimewa
Pemenang : Fid Divasweet
Alasan Ely : Sumpah aku teringin nak pi Bitung nak try Mee Cakalang tuh! Tapi selain gambo, cukup syarat la dia cite keistimewaan makanan tuh

Soalan #26 Lengkapkan ayat. "Saya berangan......."
Pemenang : Biqque
Alasan Ely : Angan-angan Biqque tu buleh dicapai dan aku rasa unik sebab dia combinekan dengan passion dia




Meh kite tgk ape hadiah yg dimenangi itu


Soklan No. 1 : 1 x Tee



 Soklan No. 14 : 1 x Owl Backpack



Soklan No. 26 : 1 x Owl Sling Bag



And memandangkan aku xsmepat nk buat initial, aku ganti lagik dgn setiap sorg akan menerima satu (1) bijik fridge magnet x 3 pemenang


And oleh kerana juga, Wak Jan telah bermurah hati hendak mmforward hadiah yg dimenanginye ke Gadis Bunga (betoi ka link), oleh itu GB leh pilih la, dia nk :

Tee Maui & Sons tu  or 1 x owl sling bag




and ade juga pesanan yg tak berapa friendly ye para pemenang; sila alert yek..

SILA EMAIL CONTACT DETAILS IE NAMA, CONTACT NO. & ADDRESS KE elysuhaili@yahoo.com before 15 FEBRUARY 2012. Ini kerana faktor Puan Sponsor yang tak berapa larat nk menguruskan hal2 peribadi mahupon social. Sekiranye Puan Sponsor tidak terima sebarang email sebelum tarikh tersebut, maka jgn la harap nk dapat hadiah cepatnye..

Tahniah & Terima Kasih



p/s - xsabo nk tunggu Biqque nye soklan2 plak kehkehkeh

p/s lagik - okeh aku tipu, entry aku xpenah nye pendek kehkehkehkeh

16 hottie:

Biqque said...

kena la beli rantai burung antu! bleh pakai gi uss :D

MasZuber said...

ohhhh rugi rugi tak dapat satu ponnn! ;)

Janggel said...

Fuh naseb baik aku tak menang, kalo tak kompom aku tak muat baju Maui tu... pasrah.

Lawa gile beg Owl tu!!!!!

Anash said...

Ely,
whyyy...
whyyyyyy...
....
..
...comel bangat owl tuh!!!(kalau dapat, akan jadikan henbeg gi keje...mesti budak opis jeles dengan wa...hahahah)

Ely Hasrul said...

Biqque,

aah la kan ade owl pendant kann mmg matching lah.. pakai g USS?? harusssss upload gambonye hahhaha


Mas,

haha xpe kang sesapa buat 'sesuatu' aku jadik puan sponsor lagik, aku sebut sesuatu sbb tetiba aje jadik sponsor utk bukan giveaway/contest haha

Ely Hasrul said...

Biqque,

aah la kan ade owl pendant kann mmg matching lah.. pakai g USS?? harusssss upload gambonye hahhaha


Mas,

haha xpe kang sesapa buat 'sesuatu' aku jadik puan sponsor lagik, aku sebut sesuatu sbb tetiba aje jadik sponsor utk bukan giveaway/contest haha

Ely Hasrul said...

Janggel,

kalu ko menang kompom la kena bagi baju yg muat atau ko prefer beg owl tu hahahha .. papi ckp bg la sume sama = beg sbb laki pompan sure smart pakai.. tp takut xselesa tu yg bg baju kt wakjan, xsangka plak dia nk fwd hadiah ke GB


K Anash,

xpe pasnih kite carik beg cicak plak ek.. err xkena mngena hahahahha

bdk2 @ John said...

kak ely, beg owl tu bwt sendiri ke? mcm handmade je...

saya tak menang~ huwaaa!!!!

fiza said...

FM utk aku tak der ker...hehehehehe...cantik ah beg owl nih.

Ely Hasrul said...

fiza,

nnti aku tgk kalu2 ade belen FM dr sabah tp jgn bimbang kalu ko mau next trip aku beli.. maklum laaa aku kan skang kesayangan mak mentua.. pas pantang aku blk KK lagik.. kihkihkih

Ely Hasrul said...

John,

beg owl tuh kenkonon nk jual kt kedai tp malas sbb kedai sblh jual beg.. kang kata nk berlawan plak. made from thailand, patches tu mmg handmade lah sbb guna ade kain lebihan..

hoii nmpak nye ramai beno suka beg tuh comel ker?? hahaha kalu mau bleh g tlg beli.. ade gak gerai2 jual maybe kt kl sentral ke ape tp dlm 40-50hengget.. korg kalu bkenan ape2 brg yg stall jual kt mall nih amik la gambo curi mmg aku leh tlg belikan dgn harga borong hahahahahah

fatt said...

aku pun suka sama beg owl itteww..aku rasa since gb tu pompuan, elok ko kasik dia beg owl..klu ada lebih le...dia dah email ko belum?

terima kasih ye ely sbb bermurah ati. ailebiu. memuahhh~ hahahaah

Ely Hasrul said...

fatt,

hahaha mmg cukup ler 3 aje beg nye pon.. tgk la kalu jumpak lagik aku pi buat sales ewahhh dh bleh buat bisnes plak cengini hahahhaa

fatt said...

3 je ke? *juih mulut*

hahahahaha...takla aku bergurau aje. tp beg tu mmg comel pun. cuma aku je tak berapa nak comel bila pakai beg tu..hahahaha...klu ko jual pun aku rasa laku sbb unik

NITA said...

skang ni mmg owl the 'in' thing laaaa
sana sini owl..
anak2 remajaku segala barang nak owl *haiisshhhh*

ANyway mmg kiut :)

Ely Hasrul said...

fatt,

bagus gak idea jual tuh tp cam malas pon iye sbb kedai sblh jual beg.. nnti kupikirkan..


Nita,

oo mmg tgh In ek? xsempat nk survey2 la skang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.