Klik Klik

Thursday, January 19, 2012

Di suatu hari sbb aku malas nk kuar umah, sempat juga buat Meat The Tofu. Papi suka, xsure aku ade letak tk recipe kt PML. Nanti aku update kt situ.  



Tetiba mcm beso sgt tahu nih, dh goreng belah lagik dua. Over guna telo byk siap tuang thai cili sos terus dlm pinggan. Ini aku makan sorg sbb Papi pg work, Sami pg school. 

Kendian di ptgnye amik Sami kat school dia tunjuk ibu jari dia yg melepuh eh peliknye.. mcm melecur kena bende panas pulak, menggelembung gitu.. eh ape la ayat aku nih.. me me me... jom kite pg klinik sbb malas la kalu kt umah kang terkoyak gelembung tu sure pedih.. dh la Sami marah kitorg, xsapu ubat awal2 katanye. Bila ntah dia kena aku pon xtau..

Sami hebat. 

 Tak nangis pon bila Dokter Rose cucuk gelembung tuh.. clap clap..

Habuannye dpt mkn gelato kat Sub18 kat umah tu. Anak Papi, ape mintak sume dpt cis



 Papi cam bese perisa vanila. Tapi mmg vanila dia hebat rasenye..

Perisa BubbleGum ala napa la dia pilih rasa tuh, sebabnye ade sprinkle star je kot.. kesudahannye aku la yg kena abiskan sbb Sami tak reti mkn eskrim/gelato. Dia suka mintak aje, patu bile eskrim meleleh cair dia marah hehe

Sekian, sat lagik nk upload Moving Out Sale

13 hottie:

Janggel said...

Hahahaha nak komen jugak!!!

masMZ said...

Lalalalala.... takde orang kerrrss???? First???!!! Hahahaha *pasan!

Ely Hasrul said...

ha mas lambat.. janggel dh komen dulu haha

bdk2 @ John said...

saya lmbt sbb carikkk rezeji!!!! huhuhu

fiza said...

KO buat aku terliur tau.

Ely Hasrul said...

aduishhh tertampar dgn jawapan john hahahha.. xpe john pasnih masyukkkk


Fiza,
ala jgn la gitu ibu mengandung haha

fatt said...

memula aku tgk benda berkuah tu puding karamel..sekali salah...ko tak tanya dia ke nape ada gelembung? kot2 kena air panas ke...iskk

Drama Mama said...

alaaaaa dah potong rambutttt!!! apsal potong apsalll!??!?!? tetiba aunty emo haha!

Ely Hasrul said...

fatt,

kuah? ooo sos tahu tu ek.. haha thai cili sos tu nmpak cam cair plak haha..

dokter pon ckp mcm kena bende panas tp xdek dia pegang ape2.. mlm sblm tu dia kata jari dia sakit, aku tgk cam tergaris sket.. tp xsangka lah leh jadik gitu, dokter kata infection.. ala kalu aku kecik2 dulu berdarah2 pon xdek nk g klinik, tp anak punye pasal.. sure staf klinik tu gelakkan kitorg hahaha

Ely Hasrul said...

zura,

i lagik la emo. dia nk potong rmbut dia.. nk mcm papi ngan kawan2 kat sekolah katanye.. esok2 dh beso nk rmbut pjg siap! haha

gadisBunga said...

assalamualaikum! :D

saya dah dapat burung hantu awak! dengan FM sekali.

terima kasih banyak-banyak!!!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

dah besaq sammy, ely kita pun bayar ful gak kat daycare dia, tapi pagi2 lagik dah siapkan balqis pakai uniform dari rumah, then dah siap beli sarapan @ bekalkan sarapan untuk dia, bayar full bukan transit punyer..nak wat camne kita nak keje semuanya kena terima je la ...bu la kehidupan mama yang bekerja....TQ ely selalu komen kat blog kita....

Ely Hasrul said...

GB,

Waalaikumsalam.. lega sbb lupe nk inform last week tme post tuh.. next time if posing ngan beg tuh jgn lupe update hehe


Anje,

wow siap belikan sarapan, tp bekfas or ape2 bekal mmg suka bg kat sami, seronok dia nk share dgn kengkawan.. skang nih kalu cpt anto sami mmg tak siapkan dia.. tp kalau dh lmbt dlm kul 8 lebeh mmg terus siap dr umah.. nk wat cemana.. kang lmbt dia masuk kelas hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.