Klik Klik

Sunday, January 22, 2012

Terlebih rajin la pulak jumaat lepas. Tapi rajin2 tu malas nk anto Sami g school. Tapi Sami pon terkena virus tlebih rajin kul 7.30 dia dh bgn amik exercise book dia..

 Before tuh aku dh sedia cherious utk bekfas tapi fresh milk dh abis, so susu pink pon okeh aje la. Suka aje dia mkn, mmg faveret bekfas dia

 Sambil tuh sengaja pasang channel 611 spy dia xkaco aku, alih2 kartun dia suh pasang tp smbil buat keje hamboii.. bila suh shower dia tnya 'kite nak pegi mana mami?' aik duk umah pon xyah mandi ker? mmg macam mami dia.. hehe



 Nak buat keje atas toto plak tuh, penat suh dia bgn sbb nk kemas dpn tv tuh.. 

Haa nih mmg faveret sami lah.. kadang dia nmpak selalu dia xnmpak.. 

Kendian smbil ngemas sume tuh alihkan workstation Sami. Dia pon sebok la tolong kemas buku2 dia.. sambil tuh dia ajar mami dia skalik..



Aaaaa Uuuuuu Eeeeee errr aku xpasti napa teacher dia tulis mcm tuh.. dia claim Teacher Sofea tulis mcm tu.. maybe for fun kot a, u and e tuh ade karektor, jgn student confius udah le.. dorg skang bukan stakat belaja ABC tp siap sebutan can B patu terus sebut BEH.. errr punye la gigih Sami mngajo smpai kul 12 lebeh..


Tengok bape byk baby boy nih punye soft/plush toys.. blum anak pompan nih...

nnti kite smbung museum TUDM ye..

8 hottie:

bdk2 @ John said...

saya dulu ke akak cantik???

saya first ke???

bdk2 @ John said...

sami suka soft toys ke??? mana askar2? kereta??? kete kebal???

sy 2nd ke kak ely????

bdk2 @ John said...

alamakkkk mami tak mandi duk kat umah???? busuknyaaa!!!!

Ely Hasrul said...

iyeee johnnn mmg firsttt ahahha tak tahan betol lah.. hahahah

askar2. kete2.. pistol senapang.. kete kapal terbang dan seangkatan sume ade dipelosok umah..

mandiiii lps kemas umah mandi laaaa :P

Janggel said...

Ya ampun!!!! Tak tahan betol dengan si john!!!! Hampeh

Gigih betol sami jadi teacher ye...

Ely Hasrul said...

Janggel, biarlah John bergembira setelah bekerja keras kt opis haha..

kalu sami nk jadik teacher lotih gak nk mendgrnye..

famil said...

aah beh ceh.. alamak, dia belajar abc indon.

hihihiih

Ely Hasrul said...

famil,

bukan indon la.. bunyiknye.. beh tu cam berlari or.. ceh tu.. jadik keh.. kehkehkehkeh eh kite jumpak first time kt melben ker? bukan kt KL? yg pasti aku jeles kt jaket ko time tuh haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.