Klik Klik

Monday, January 9, 2012

Susahnye nk suh dua babies tu bangun dan bersiap

Lepas buat sume kungfu, lepas shower, secara tiba2 baby kecik itu mengambil separuh soft toys dan mensepah2kan nye

Ignore keadaan yg bersepah ituu..


Sila bulatkan perbezaan dua gambar dibawah



Hanya dgn towel & tiger kepala beso tuh..


Kendian bila sume dh siap kuarlah umah dlm kul 10.30am menuju ke Bangsar and tepat smpai ke Devis kul 11am.. nmpak Maimon sedang mengecheck meja..

Opted for PapaRich sbb keadaan Devis yg cam devil panasnye

Berdua memilih meja tanpa hiraukan Sami yg nangis sbb nk makan McD. Ok aku sorg aje buat buduh manakala Maimon dok sebok la offer mengajak Sami berjalan ke McD, jangan la nk layan sgt Cik Maimon.. biarlah Papi dia yg layan. Hasilnye masam muka Papi dia, korang jgn terasa plak sbb Papi dia masam sbb kena jalan panas2 aje ke McD, part kite ketawa berdekah2 tu sikit pon dia xkomen. 

Kenapa ketawa berdekah2? kompom bukan Kak Anash. Excited jumpak Kak Anash, persis celebrity atau aku yg mcm groupie? ketawa kerana mendengar sume org punye bidaah


 aku dh ckp aku paling retis kat sini.. peace yo!


 Cik Maimon bagai tidak percaya, Abang Cawan hanya mengangguk mengiya, Si Leman baru nk upload cerita



Ape?? Iye ker??? (tis pic taken by Sami)


Setelah berejam tiba la masa untuk pulang, memasing kirenye puas dgn hasil tangkapan aritu. Si Leman dgn gembira menghulur duit berkepok, Na mendapat bekalan cencalok, Janggel makan suap!, Sami tanpa diduga mendapat kereta, Biqque sudah selesai ku pas beg burung hantu dan yg lain2 bersyukur dgn magnet bukan satu tau.. dua you..dan buleh pulak Sami mendapat habuan kali kedua


Terasa hebat lah tu dpt lekatkn kat tapak tangan
tengkiu Lily eh tengkiu Na


Tak balik terus, singgah ke BV dan setelah selesai sume.. keluar pg Jalan Pudu pulak saja nk riki kedai lampu (konon).. otw


'b, napa tetiba Cawan bagi Sami kete?' tanya Papi

'xtau.. dia seronok kot' aku selalu terpikir betapa bahagianye jadik anak lelaki Cawan

'mana Cawan beli box simpan kete tuh?' ade hati nk beli gak la tuh..

'xtau.. Na kata dh lama dah..' aku dh tnya pon beli kt mana hehe

'kite kena beli something utk Aqilah nih..' Papi memberi arahan

Sampai ke sudah 3 kali aku pusing Jusco xtau nak beli ape utk Qilah, maklum la sume toys aku tgk sume utk budak laki.. nak bagi Qilah ke nak bagi Cawan?? 

hahhahaha tunggu ye Qilah... 

17 hottie:

bdk2 @ John said...

wahhh muka aku lagi!!!! hahaha...curlast kan saya? muahaha.

sy aritu bwk jek kamera, tapi nape malas benor nak snap2 pictures nih! next time nak amek gmbr byk2. nnt buat album gathering katanya...hehehe

Cawan said...

ptt muka na yg masuk dlm blog ni.. aku plak lebih..

utk sami boy, tu menan kicik punya hal.. kalo ade party lagi, nanti cawan kasi lagi.. he he..

Janggel said...

Gigih kan ko john! la ni setiap blog ada muka ko! hahahhha ..pastu ko jadi org first komen lagi plak tu!!! hahahhaha... tengok sami minat otomen teringat kawan aku punya anak yg turut obses dengan otomen, segala macam raksasa otomen dia ada kat umah hehehe

babyarisha said...

nak toys gak.... hahaha..

Ely Hasrul said...

pasnih John kalu Janggel yg nyanyi geylang si paku geylang kompom la dia plak jadik retis.. Rain nama comersial nye hahaha

ahh kitorg kalu bwk kamera mmg beria, nk snap gambo mmg selalu terlupe kihkihkih

Ely Hasrul said...

Cawan,

muka mak2 (aku ngan na lah) dh xpayah nk masuk dlm gambo sgt hahahhaa

adeeee parteyyyy kompom dijemput! hihi



Janggel,

aah baru aku perasan dia 1st komen tp tu lah entry sendirik tertunggak hahahhaa


Lin,

kang aku ikut mmber yg tokey pasar mlm tu g kedai borong aku beli satu toys utk ko hahahhaa

kak ina kl said...

oooo kamu preg lagi rupanya..tahniah ek..sesuai sebab anak lelaki kamu pun dah nak msk 4 tahun.

akak pernah singgah kat petronas pandan tu tapi tak pernah masuk kat surau. betullah kan kdg-kdg dorang ini tak hormat dengan org yang tengah bersolat. kurang asam tullah

Ely Hasrul said...

tengkiu Kak Ina, malu lah plak k ina baca blog nih hehhe

mmg kurang asam org mcm tuh hihi

BlueEwoke said...

Wah cantik gambar dengan camera baru.. pandai sami amik gambo, boleh diharap neh hahahah..

Aqilah suka benor dpat minnie mouse dari Lily tu, mak aqilah pun syok layan makan cencalok dengan ikan goreng ahad hari tu..tak sia2 jumpe sabtu ari tu.. Aku rase sabtu ari tu adalah hari tukar2 barang sedunia hahahahaha..

Ely Hasrul said...

ala Na, sian Qilah sbb smurf dia Sami dh amik.. nnti auntie skin ganti lain okeh Qilah... kiss kiss (kiss qilah bukan ko)

Anash said...

Ely,
suke dtg Bangsar (dengan sesat barat tuh WAJIB untuk k anash yang semedang hilang arah...)

Jumpa Ely macam jumpa kawan sekolah yang sploh tahun tatau kabar berita...tup-tup jumpa....muaahhahahaha...padahal dalam blog aje...

heheh..kompom dah kita sama-sama cantik ...sama bintang gitu...
hahahaahaa...kan sami, kannn???

anyway, nice seeing you in person ...
dari travelholic sopan

Ely Hasrul said...

k anash,

xdek org lain yg cantek selain kite hehe.. suka sgt jumpa k anash, mengekang dari saya buat bende tak senonoh.. eh? hhehe

Janggel said...

HAHAHAHA TAKBLEH BLAH AYAT KO YG NI:-

"suka sgt jumpa k anash, mengekang dari saya buat bende tak senonoh.. eh?"

Len kali kena bawak kak Anash lagi . :)

Ely Hasrul said...

janggel,

aku ckp bende yg benar hahahhaa.. tu la kena bwk k anash lagik..

Anash said...

janggel & Ely,
haahahah..
tak menahan ayat suci tuh...
adeh....
so, kena bawak la k anash ko nih..usung sana sini...
heheeh

fatt said...

sape baju hitam chop hijau belakang Papi tu? khusyuk bebeno aku tengok dia layan korang mengayam

Ely Hasrul said...

k anash mmg selalu kena paksa rela mengikut ke mana aje hahahaha


fatt,

tu kawan sharul ngan na xsilap.. dia ade hal ngan sharul patu join la situ time kitorg nk blk tu yg kusyuk aje dgr bidaah tu hahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.