Klik Klik

Wednesday, September 21, 2011

Papi sebok suh aku tgk trailer nih

 

Bile eh?

12 hottie:

fatt said...

sbnrnya aku benci tgk citer ni sbb melekit2 sgt. tp once dah tgk mcm hook giler..ko tau aku punya la anti episod baru tu baru bln 1 aritu aku tgk..walhal dah basi..haha..aku sbnrnya tak paham nape org suka edward, pd aku dia boring. aku tak suka lelaki skema...tk mencabar lgsung. tp klu dlm episod lepas tu aku suka watak yg jadi serigala tu..wlpun dia tak hensem mana, tp karakter dia menarik..

dan yg pasti, episod baru ni pun aku takkan terus tgk...aku akan biar dia terkepam dulu barula aku tgk..haha. aku ni pelik skit

Ely Hasrul said...

aku jenis suka cite action & fantasy, so komik yg diadaptasi mmg sesuai sgt dgn aku. part melekit aku xsuka tp aku suka arr part lawan2 lelagik wolf & vampire. tp cite gory2 sgt pon aku xsuka.

papi dulu xsuka tgk cite2 cm gini, tp aku selalu la bwk tgk lord of the rings, heri potter sume so pastu dia plak yg overst. twilight aku xbape minat even aku tgk pon 2nd movie.

paling aku suka x-men sbb aku kan suka berangan kahkahkahkahkah

Janggel said...

Hahaha baru aku tau fatt tak suka citer ni..tapi caner ni, aku blakon dalam citer ni!! haish....

Ely Hasrul said...

gulp janggel ko berlakon dlm cit tuh.. err xsanggup aku nk tnya ko yg mana satu hihihi

Liz Rohaizat said...

aku cuba baca novel dia tapi tak sempat abes sbb tak terlayan.

aku cuba tgk movie dia tapi baru 10 minit pertama, aku tutup sebab tak minat.

camne tu? ramai gila minat twilight tapi aku mcm takleh terima.

tapi taylor lautner (yg jadi serigala tu) aku suka. hahaha.. tiba2!

anyway, kalau teringin nak ada koleksi novel dia (yg mana peminat twilight kata "sangatlah best"), kat book sale yg aku nak pegi tu harganya hanyalah RM8. jauh beza dengan harga asal.

Ely Hasrul said...

liz, aku love story xbape minat jadik bila part cintan cintun aku skip tp bila kuar part lawan suka haha

xbyk movie adaptasi nih berjaya lawan novel tp aku lebeh suka tgk movie sbb aku xbleh feel kalu baca buku. tu psl aku leh baca komik je kot sbb ape2 aku musti nk tgk gambonye haha

eh liz, kalu pg book sale tu koling2 mana tau aku tetiba ikut & beli byk buku, bleh jadik hobi baru huyuh

Liz Rohaizat said...

aku mmg nak pegi book sale tu. nak ikut ke? tp aku x reti jalan ke sana. so plan aku ialah naik public transport, then naik shuttle bus yg diorg akan sediakan. pick up point belum ditentukan lagi.

larat ke ko nak meredah lautan bookworms yg ada kat sana? kesian pulak, ko kan ibu mengandung

Ely Hasrul said...

aku lupe bile datenye tp aku akan kompom ngan ko atleast 2-3 ari before pg. aku drive aje.

babyarisha said...

*knock..knock*
Assalamualaikum..

sbnr nye cite ni cite fav aku tp aku kuciwa gile sbb muvee dia x sama cm dlm novel. terlalu goyang dan byk kekosongan (tibe2 mode jd pengkritik). btw aku mmg suka watak serigala tu sbb body dia mantop!! n at d 1st muvee mmt ni rambut pjg. auw~.

tgk trailer mmg cm best n x sabar nak g cinema n watch d full muvee tp aku xnak kuciwa lg.. so aku ikot cara fatt.. agk2 dh berkepam muvee ni br aku tgk. (cr download version kot).
pape pun skin.. aku tgu ko nye review dlu lah. p beli tiket awl2 ek.. dh tgk sila review n bg ranking. pastu kita tgk keputusan aku. hehehe..

Lady Finger said...

aku kompom tengok..tapi samada DVD atau tunggu amsuk astro...hahahaha..maleh pi wayang..kene angkut budak kecik..kang tak pasal2 buat hevok..penah sekali kimi goyang seat org depan..malu gile..

Ely Hasrul said...

waalaikumsalam..

lin, aku ekceli dr mula mmg byk xpuas ati psl movie nih (part cintan la kan) sbb aku nih jenis yg direct kalu suka ckp suka tak suka ckp xsuka, so bila byk main perasaan dalaman buat cam seram aje aku hahaha

nnti kalu dpt tgk movie nih aku buat review tp musti la berat sblh sbb aku tak baca buku dia. so tokleh la nk compare cuma kalu aku la kan, awal2 aku dh main dgn wolf tu patu baru la kawin dgn vampire tu huh ape kes ntah hahahahhaa

Ely Hasrul said...

ani, ko kalu dh 3 org patu dgn hyper nye mmg patut sgt la tgk dvd or masuk astro haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.