Klik Klik

Thursday, September 29, 2011

Alamakkk i tot my tantrum over the luggage thingy already passed but last nite makes me really pissed!! they called and asked to bring this below fucking item ...

 me not joking about the hangers


and extra toto? 


DOUBLE U... TIIII... EFFFF!!!



i need my besfren if u know wat i mean!!

7 hottie:

Liz Rohaizat said...

hahaha, sabar babe. bkn selalu. ekekekke

Biqque said...

omg! they wanna recall the idea??? dabeliu ti ef tu!

Janggel said...

ater nak g mana bawak mende2 tu?

babyarisha said...

ala..hanger tuh..sepit tuh.. kt sana xde ke? aduyaiii.. tp bak kata aku aritu ler.. klu blik kg belah sana mmg cm nk kena angkut 1 rumah. hahaha...

Ely Hasrul said...

Liz: hahhaha aku mmg sabar cuma luahan kt blog hahhaha



biqque: ekceli mende tu bukan berat tp mkn space so need extra beg, ingt bwk 2-3 beg tak tambah berat ke, sapa nk hangkut.. ha ko tunggu ye napa aku begitu tidak puas hati psl beg2 nih.. bende2 tk common sense nih la yg mbuatkan aku meroyan



janggel: nk pegi bwk camping bwh gunung kinabalu hahahhahaa



lin: saja hanger & cloth pegs tu ade sentuhan abadi kot hehhehehe

fatt said...

cloth pegs & hanger? mmg aneh request begini...tp layan jela. nasib baik tak mintak gardenia, but gardenia pd aku acceptable sbb kat sana takde. even dorg buat copied version still not the same

Ely Hasrul said...

ooo xtau kt sana xdek gardenia.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.