Klik Klik

Monday, September 19, 2011

Santek tak topi baru???




hehe saja jek nk tunjuk. Bukan nk ckp pasal topi pon. Tapi nk ckp psl makan.
Nak makan sayur kampung!






Slurppp!.. Terbaekk! Tengkiu Mak!!


p/s- mmg terbaek la sepupu rapat aku nikah sabtu lepas nih tak jemput kitorg sekeluarga. Jemputan kat fesbuk dgn tajuk 'jemput makan keluarga & open open hse raya' mmg terbaek. kalau la rumah tu jauh xpe, nih satu perumahan dgn rumah mak kat sekinchan, mmg terbaek. sume makcik pakcik sepupu yg lain sume ade smpai jiran dpn rumah pon tahu super terbaek. ko jaga2 la mulut kakak ko nih bila jumpa ko karang. sumpah jadik mulut terbaek of the year!

6 hottie:

kemang~ said...

wa mmg suka lauk kampung.. n x lengkap kalo xde budu :D

Ely Hasrul said...

kalu kt rumah mak, mkn nasik lauk telo pon leh tmbah 5 kali. nih nk blk lagik next week nih hehe

fatt said...

ini la cap yg ko ckp tu? nice..checkered design..aku suka.

aku ni byk jgk cap, ada 1 aku beli lebih kurang design cam cap ko..aku bajet kiut la pakai..walhal sedeh T___T

Ely Hasrul said...

aku ade 2 aje. satu kaler putih dh lama beli. satu yg baru nih la. aritu blk kg aku pakai mak aku ckp

'punye la byk topi asik beli lain' sambil tunjuk topi pegi kebun dia yg bergantungan. adoiii xkan la nk jenjalan pakai topi kebunn hahhahaa

Lady Finger said...

ooo..jemputan makan2 tu..sebeno kenduri kawin la eekkk...la..tak terus terang pulak along tu ye..hihihihi...

Ely Hasrul said...

ani, selama ke nih ko tau la mulut makcik aku tu kannn.. ha skang dia plak buat cengini.. aku nih kan dari rasa 'hepi for her' terus cam nk mngata mengutuk tau..

sabar aje lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.