Klik Klik

Sunday, September 11, 2011

Sami now tgh pektis lukis Seven. Bukan, bukan anak dara David Beckham tapi Ultraman Seven dia yg baru dpt. Ekceli dia byk Seven sbb byk Ultra toys dia yg imitation tp dia tu mcm tahu2 aje, bila yg beli borong dia main campak2 aje tp yg ori bleh plak dia main elok2. Dasar Papi tuh!


'mami..mami.. come' besenye dia akan paksa kitorg tgk masterpiece dia


 'wow..whats that?' adakalanye susah nk paham ape yg dia lukis

 seram okeh kalu superhero bentuk cenggini. haha

 'Seven!' jawab sami. 'tu button dia' korg nmpak titik kt tgh tu? 
haaaa sume ultraman yg dia lukis dia letak belly button haha


tu la Seven, aku pon xkenal okeh



On the other day, Qilah has visited me at Parade
 she's one cute baby okeh. Salam cium tangan plak tuuu!!!


sesuai sgt dibuat menantu. next week Qilah nk travel NZ. Qilah amik gambo byk2 okeh!

Thanks Chawanna sudi singgah. Next time kite g minum2..

8 hottie:

BlueEwoke said...

Hahahah Sami!!!!! Gile fanatic Ultraman nih..hahaha nanti leh la pow si Cawan utk ultraman nanti.. Dia pun minat benda2 gitu huhuhuh.. kreatip jugak si Sami nih..anak sapaaaa la yek!! hahahah

Aqilah pakai baju buruk, tapi amik gambo plak tu.. Dia tu ikut mood je rajin cium tangan, saja je nk tayang kehebatan dia tu hahaha..tak pun saja nak cairkan hati ko supaya ko kasik dia duit raya ari tu hahaha.. Anyway thanks for the duit raya, Aqilah beli gloves utk NZ gune duit tu..tq tq huhuhu

Ely Hasrul said...

sami tu mcm2 dia tgk tp ultraman la paling dia minat skalik

qilah beli gloves pakai duit tu? hahaha suka suka suka!! jgn lupe amik gambo tauuu

Biqque said...

hahahaha comel ultraman sami :D

rambut qilah comel ok!!!

bila auntie biq nak kasi duit raya kat diorang niiiiii...

Ely Hasrul said...

ha auntie biqque, kalu dh lps raya duit raya tetap claim okeh haha

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Ely Hasrul said...

HI wanita2u. InsyaAllah. thanks for inviting

Drama Mama said...

suka la nama kedai u. hahaha pandai la sammy semua breed ultraman dia tau eh. lol!

Ely Hasrul said...

kedai tu nama anak buah i babe. ultraman seven tu ade ansak, ultraman ape ntah.. yg xtahannye papi baru2 nih belikan monster ultraman plak. monster tuh dh la sama rega dgn ultraman hishhh anak beranak xpaham toi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.