Klik Klik

Tuesday, September 20, 2011

Macam mana mood aku berubah, 
aku rasa Faces In Places nih la selalu menenangkan aku. 

Buat aku tersenyum


Oh yea, ade gak travel blog dia:

http://jodyamy.blogspot.com/



Lama gak folo Faces blog nih. Travel blog dia baru aje start baca. Diam2. Slow2 baca. aku besenye suka jadik silent reader. Tapi blog Fatt tak bleh tahan nk komen, lelagik aku nk aim Mulut Murai award hahaha. 

Dulu kat Krabi kitorg jumpak one kapel dr Belanda, dh 6bln travel & time kitorg smpai sana dh 2minggu gak dorg kt situ. Anak dia baby time tu sebaya Sami. Dorang keje2 patu amik cuti setahun pi travel. Tapi dorg prefer Pulau & ckp xpenah sampai Mesia. Aku suggest - Langkawi. Dah ler kapel nih hensem & gojes! tapi bila kitorg checkout lupe plak nk tuka details padahal memasing dh set nk stay contact. takde rezeki. Tapi dorg ade berbuat baik la kt kitorg. time kt Krabi Sami demam panas, dorg la yg susah payah anto ubat kt bilik sbb ubat Sami leh tertinggal & dokter on call xdek time tuh.. tu Allah la tu hantar bantuan. 

Tersenyum tingat kat dorg.

Enjoy Faces blog tuh. mmg bleh buat kite tersenyum :)

4 hottie:

fatt said...

byk siot kutuk mesia..antara yg aku ingt pas baca tadi :

- all msia food are worst esp durian, ice kacang, kari kepala ikan, bla2
- sleazy fat man (??)
- feeling-out-of-place in klcc

aku tak habis baca lagi. nti ada masa aku korek.

aku penah baca 1 entry dlm travel blog femes yg featured numbers of travel blogger dan ada 1 author ni tulis pasal "why i hate india". peh! response dia dapat bleh menitik air mata ko tau...sbb sume maki dia. it's like a disgrace sbb ko adalah seorg traveller tapi keje nak mengutuk negara2 yg ko pegi...it's something like that. pastu ada sorg reader tu ckp "ko byk komplen ko duduk jela umah takyah travel!". ha lebih kurang cam gitu la.

so pada aku, as traveller, bad or worse sesuatu tmpt tu, ko takleh disgrace sbb sepatutnya travel ni broaden ur mind and teach u something u cant find from the comfort of your home.

pada aku, dua ekor ni, poser. aku blum baca abis lagi but seems like that la.

anyway, thanks ely for keep coming back to my blog. it's nice to have everyone talking though we always out of topic..haha..aku pun cuba utk catch-up korang kat blog korang...i'm trying my best..but definitely aku appreciate korang sume :)

Ely Hasrul said...

aah aku bese tgk Faces tu aje. Sbb travel blog dia yg tahun 2005 tu takat tu aje. aku geleng pala part dia ckp psl food tuh. patu ckp bekfas kt Phi Phi Island besh, ko kalu mkn roti kosong kt mana2 pulau pon besh, dia komplen part xramai smbut krismas kt sini, memula aku start baca dulu aku nk jek komen tp tgk date dia kim slm aje la hahhahaha..

tu psl la aku tgk Faces tu aje

fatt said...

lol! tula pasal...out dated..takpela. ala dia ingt best ke negara dia tu? ada roti canai? teh tarik mamak warung tepi longkang? nan hado okeh! lol!

but of course la kita as msian akan rasa offended bila org luar yg just tgk small part of msia komplen mcm dah habis msia dia pusing. vodoh!

Ely Hasrul said...

aku dh bese sgt berdekatan org yg suka kutuk mesia. xyah amik pot la mat saleh, yg local pon ramai. asal duk oversi seminggu jek mulut dh kutuk mcm xpenah mkn belacan huh nyiampahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.