Klik Klik

Tuesday, March 8, 2011

Ok. Buat pertama kalinye Papi excited utk menonton wayang. Movie pilihan Papi semestinye Rango kerana Papi suka la membawa Sami tgk movie, dia rasa sungguh sesuai walaupon Sami tidak kisah menonton cite action, thriller mahupon horror.

Secara tidak sengaja juga, Papi terlihat & terbaca iklan juga review Hikayat Merong Mahawangsa. Ini mungkin gara2 Hantu Kak Limah Balik Rumah dimana Papi rasa cerita melayu 'boleh tahan' tapi itu juga tidak menolak hakikat cerita itu dari Mamat Khalid. Bagaimana pula jika dari Kru Studios? Cicakman tiada dlm senarai, Magika aku tgk dgn Sami aje. Tapi Merong Mahawangsa?

'macam besh aje B..' komen Papi bila tgk iklan kat tv.

Baru tadik dia ckp 'B, saturday kita tgk Rango ok' aku ok kan aje cuma xpaham kenapa pilih weekend? bukannye keje pon kitorg haha tp sedia maklum nk tgk di hari pembukaan, letih la nk redah sume movie goers nih. tapi aku pasti aku nk paksa Papi tgk Hikayat Merong gakk

Wahh tidak sabar rasenye..






6 hottie:

Natasha Farina Arifin said...

bestnye! nanti nak tgk gak merong mahawangsa tuh! yeay!

Liz Rohaizat said...

aku pun dah lamaaaaaa tunggu merong maha wangsa nie!!!

pagi tadi laki aku tanya, takde cite best ke kat wayang? aku ckp ada, merong maha wangsa. hehehe..

kalau org mesia tak sokong filem sendiri yg best ni, tak tau la. kenapa aku berani ckp best? sebab sblm cerita ni siap, dah byk negara kat luar tu beli dari KRU. mesti ada sebab kenapa diorg berani beli

Ely Hasrul said...

stephen rahman tu cam hensem je kan? hehe

Ely Hasrul said...

aku cite kru studios mmg suka kecuali cicakman.. aku tgk cicakman tp bukan kat wayang lah.. aku suka sbb idea dia mmg lain lah..

Liz Rohaizat said...

stephen rahman? hehehe... aku tak minat. taste aku chinese look. agagaggaga...

oh, filem ni telah dibeli oleh 72 buah negara. please la, kalau kita tak sokong, mcm tak sesuai je

Ely Hasrul said...

mlm tadik dok tgk the making dgn papi, berkobar2 ok kitorg nk tgk!!! nk tgk hari nih kat wangsa walk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.