Klik Klik

Saturday, March 19, 2011

2-3 hari nih sunggub penat and emosi ups and downzz. Relaxkan fikiran dgn layan tgk gambo Sami. Terus teringat nak masuk contest by Hanin



Membelek muka ceria Sami sume muka dia gaya mcm ultraman melawan raksasa smpai la jumpa gambo nih..





Sebenarnye macam nih la muka ceria Sami. Cuba tersengih yg boleh sampai tutup2 matanye.. jadik suh dia bukak mata.. hasilnye begini pula..


mata dh bulat cantek sgt lah tp senyum tu mcm Papi pulak. Jenis senyum mangkuk terbalik haha sukati aje

'smile sayang! show hepi face!' instruct mami yg sama2 excited sbb anaknye cukup suka murtabak maggi yg tak menjadik itu (rolling eyes)

Hasil nye yg kire boleh la nk dihantar ke Contest Photo Anakku Ceria (ekceli Hanin, i nk masukkan muka i sekalik tapi ceria yg sememeh tak basuh muka terus xjadik hehe)

Tantadaa...


Muka Sami yg ceria sambil menaham mata

'like this ke mami?' siap tanya for confirmation tuh haha

Nama baby: Sami Maleek
Nama mami: Ely
Umur Sami: 3 y.o

Antara syarat contest kena tag orang lain supaya lebeh meriah contest nih kan, memandangkan hadiah nye pon bukan calang2.. dah lama sgt xsoping baju Sami kat Gap. If dpt dari auntie Hanin mmg mami nye la yg paling sonok haha (sonok sbb mkn cuppies)

Nak tag:


Wish me luck!

4 hottie:

HaninFarshid said...

hahaha! memang ceria :)

thanks sebab sudi join contest hanin...semua cukup syarat..good luck,k :)

Ely Hasrul said...

Thks Hanin.. senang2 jenguk la i kt parade :)

fiza said...

Good luck beb, nnt aku join ^_^

Biqque said...

alamak dia semakin comel la! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.