Klik Klik

Wednesday, March 9, 2011

Congrats to Enda & Majid!

Semalam kitorg pg visit my sista Enda yg baru lepas bersalin, huh hebat la experience dia. Congrats dh sepasang dah. Mia Maisara! sungguh la comel!!!

Mia Maisara
5.03.2011
(Enda yg dlm pantang pon kecik dari aku ape kess)

Papi baru abis fisio so dia xmo pegang2 sgt sbb dia busuk haha. Tapi dok tersengih2 tgk baby girl, 
aku tnya 'papi nak baby girl ke?' 
'eh mesti lah nakkk' laju aje dia jawab..  
'anggap la Mia nih baby girl u..' aku mengusik, 
Enda dok gelakkan aje..  
'mana bleh, nak la sendiri gak..' hahaha majuk2 Papi..

Comel ok! 3.6kg plak tuh!! tapi xdek le tembam mcm baby yg lain, tembam muka aje.. mata sepet mcm Adam abangnye.. eeii comel sungguh laa!!!

6 hottie:

Biqque said...

ha ko bila lagi satu? adib dah nak start :D

Natasha Farina Arifin said...

cepat2 lah u tambah baby girl pulak =P

Ely Hasrul said...

aku.. akuu..ga.. ga.. aaa.. bagi jalan kat ko ngan Elly dulu.. hehe

Tasha: i lambat lagik...

(yo yo oo aje ntah2 kang pegnen.. zzz haha)

fiza said...

Tomeinya ^_^

Tunggu turn ko plak join club ibu 2 anak...heheheh...

Papakeechee said...

huhu .. baby gurl ... naaaaaaaaaaak!!! >_<

Ely Hasrul said...

fiza: aku malas part nk pegnen tu aje hahahaa

papakeechee: if babygirl ikut muka u sure cun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.