Klik Klik

Friday, March 11, 2011

Ok Ok tak sangka lah aku terpaksa memprektikkn diet dlm hidup aku neh. Pertama2 aku suka makan. Keduanye aku tak suka bersenam. Tapi nmpak gaya body ini tidak dpt memberi aku kebahagiaan. Tgh susun2 folder terjumpak plak gambar zaman bercinta. Tak tau tahun bile tp Papi kurusnye! haha


Ok gambo nih aku tak shrink ke ape
Pertama2 bosan sungguh la fehsen aku dari dulu asik baby T dgn jean tapi bleh nmpak jelas lah mmg kitorg dulu kurus. huwaaaaaa

Mlm tadik horror! aku mimpi berat aku 69kg!! hoiii pegnen pon aku xcecah berat gitu seram nyee!!...dulu before kawin aku dlm 51-52kg, iye aku mmg berat. jgn  la pikir yg berat aku bwh 50kg tapi skang berat aku 56-57kg (err agaknye lah tp aku rasa lebeh 55kg la kan haha).. Suar aku sume ketat. Baju sume tunjuk love handlle..zzzz aritu buat sit up 3kali aje dh termengah.. zzzz

aku nak berat aku balik!!
Pas nih nk kena puasa lah

p/s- aku xmo pon berat bwh 50kg. 
aku penah berat dlm 47kg mmg buruk sungguh la kan hahahaa

3 hottie:

Drama Mama said...

huwaaaaaaaa....i pun horror. berat melampau skang nak naik scale pun takut! tengah plan nak diet tapi punya la siksa dok teringat cheese cake lah apa lah apa lah. tsk tsk tsk!

http://twinykwinkystars.blogspot.com

Liz Rohaizat said...

ko kurus la. nak diet ape lagi *mode tarik rambut sendiri*

aku lain la

Ely Hasrul said...

zura: i penah tau naik scale kt klinik patu tunjuk 58kg bahbi tul!!!.. pasnih nk betolkn la scale kt umah, kena tuka batteri ke ape.. (kes malu nk timbang kat luar)


liz: aku kalu bleh nk kurus cm ko hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.