Klik Klik

Tuesday, October 18, 2011

Haha tak abis2. ekceli smlm aku tgk Real Steel lagik buat kali kedua. sensorg aje abiskan masa tunggu Papi abis keje, nk tgk Killer Elite Biqque kata besh xsempat.
Lambat 15mins. rugi2..



Jom tgk Sami


Penangan BBW




 
Sumpah tak paham napa dia xmo kaler kt lantai or meja aje. 
idak ke susah gitu..






Last week tgk Real Steel, sami cukup pantang kalu dh pg amik tiket tapi xmasuk2 cinema. Memang dia ngamok habis lah. So terpaksa la duduk kt lobby TGV tu dekat sejam... zzzz





Marah sungguh dia, last2 duduk situ mkn popcorn dgn cheezel. nasib la kasik junk food. oh yea, xsempat nk jumpa Auntie Biqque time nih tapi ehem.. ALL BLACK yeee ehemmmm



Patu weekend pi mkn Chilis sbb ibu mengandung nk mkn fajitas tapi order bende lain.
can't resist (alasan nk mkn fajitas plak pasnehh hehe)



main2 ballon, meletop plak. sempat nangis n mintak ballon baru. 
tak macho langsung!



Dah penat dia pi layan diri sendirik.. zzzzz


sekian. minggu nih papi ajak g HomeDec. Huh seram sbb papi tnya nak book appliances terus tak? gile tak seram sbb aritu kakak beli kt Perfect Living pon dah abis puluh ribu.. huishh aku xrela.. tu baru utk dapur.. adoiii tapi aku dh buat wish list ape yg perlu ade kt dapur aku nnti
1. mestilah dapur memasak
2. peti sejuk yg besar (smbil aku mendepangkan tgn aku luas2)
3.dining nook
4. attached island bar with sink
5. walk in pantry

haaa ok tak??? gile la memacam nk mintak. smlm baru aje papi tnya:

'bila u nk try recipe baru? tuuu byk cooking books beli arituuuu' 

la la la la la la la

5 hottie:

Janggel said...

fuh gigih nau tengok sampei 2 kali!

Ely Hasrul said...

hahah tgk movie yg sama 2-kali mmg bese aku buat dulu.. dh smlm sume cite lain cam ntah ape2 baik la tgk blk steel tuh.

fiza said...

AKu klo nak tgk beli DVD jer lah nampaknya.

Aku BBW hari ahad, tapi buku budak byk dah habis...huhuhuhu...rugi tak gi awal².

Janggel said...

hahaha aku pon sebenarnya suka gak tengok muvie sama 2-3 kali. masa LOTR aku tengok 4 kali, masa Heri poter ikot Part, Part 1 aku tengok skali, part 2, aku tengok 2 kali part 3 aku tengok 3 kali pastu tak larat dah semua tengok sekali ngan dua kali je sampai part last yang aritu aku tengok 3 kali hahahaha.

Ely Hasrul said...

fiza, byk dh abis ek? mmg ah aku pg hari ketiga pon aku dh xnmpak few books yg hari pertama punye. aku bila tyg movie yg besh gile baru bli dvdnye tp kalu xsempat mmg dvd haram 100% clear la kann hehe


hoi janggel! aku tpikir ko sure ade 2-3 gelfren, hari pertama gelfren no 1, hari kedua no 2 hari ketiga seterusnye hahhahaha gila la ikut part hahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.