Klik Klik

Friday, October 7, 2011

Sejap ye Sejapp (Sami's sekejap version), kite smbung cite KK esok2 sbb nk update psl book sale dulu & esok plak aku ade PML order so mlm nih nk bertungkus lumus




Meh nk cite psl book sale. This is one nasty book sale tau! aku yg bukan book person pon tetiba leh soping gegila. Sale nih diwar2kan oleh Liz, so aku punye la nk menyebok siap bwk kete laju2 smpai nk kena sakit jantung si Liz, laju aje xpe.. sukati aku nk break & kornar kat mana dgn tsalah jalannye ya allah kelam kabut! sori Liz, aku salahkan hormon ibu mengandung hehe

Hari ini dimulakan dgn xbape baik, papi lmbt bangun so aku dh tlmbat nk amik Liz kt opis papi. Janji kul 8am - 8.15am tp aku smpai 8.45am dgn phone yg rosaknye huishh mmg horror. dgn keadaan bengkek dgn papi sbb lambat aku xmintak la duit kt papi padahal papi dh janji nk bagi duit. tu la belagak terus soping kena catu haha. Dipendekkan cite kitorg smpai kat Maeps dlm kul 9.45am, jump into shuttle bus provided & betoi2 masuk hall kul 10am.. wallah mata aku sudah terbeliakkk.. hihihi

 masuk2 Liz terus kutip kotak, aku bwk troli. hehe

 terus aku stuck kt cookery. first skalik grab jamie oliver buku kakak pesan rm25. 
hard cover. murah okeh

 part fiction & komik tu mmg menariks tp kalu xdek le karya tony wong ke ape.. aku kalu komik2 gitu ade kompom aku buang cook book tuh hahahha

 buku & puzzle rm20 aku xbeli sbb nk tunjuk kt papi ahad nih. duit papi la kan.. hehe


 aku stuck kt cookery Liz ntah ke mana, at last jumpak blk kt children & pusing hall sesama. blum ape2 troli aku dh penuh hihihi


 ade nmpak sorg minah nih pegang buku wonderpets, dia tunjuk kt mana dia amik tp aku xjumpak.. geramnye...



 mencarik LOTR tapi return of the king tadak. ade 2 cite aje. sume novel tmasuk la breaking dawn ituh rm8 hehe.. aku? satu hapah pon xbeli. sume bahse english xpandai baca.. uhuk.. (cam haram statement haha)






 mmg rambang mata, aku dok bising ckp kt Liz aku cuma ade rm200 (ekceli rm150 aje lupe mlm tadik aku byr cleaner haha).. patu OCBC asik koling2 aje kt situ sbb OCBC official kedit kad utk book sale nih, so sapa yg apply kt situ mmg on the spot dpt rm20 voucher off, kedit kad bleh terus guna & total buku dpt 5% off lagik. mmg tempting giler.. aku hampir nk apply tp masih sempat ingat Allah tu psl la setan xdpt pujuk aku tadik hehe




 travel punye section, murah aku rasa dlm rm5 above




 papi suh check kt home deco & mags tapi aku malas..
byk buku memasak aku kena sacrifice cis..



 MJ juga tak ketinggalan. lupe bape hengget




 sudoku nih kang aku nk beli ari ahad utk Shasha & Famil, Famil ko nk tak? aku kasik hadiah hehe.. hadiah rm3 satu hehhee


 nih la yg aku sacrifice, hopefuli by ahad ade lagik. byk mmg byk tp takut condition xbape santek, aku tnya Liz 'agak2 ade lagik tak nanti?' dekat 10kali okeh!! hahaha yg tak paham nye Liz bleh jawab tiap kali aku tnya dgn sabarnye (sabar la kot sbb muka dia bese2 aje) 'aku xtau la.. xsure..' hahahha Liz apesal ko layan aku tadik hahaha cam bongok okek tnya soklan bongok kt ko hahahha






balik umah sami dh kerjakan buku2 dia..

'wow mami.... book sami???' 'wooowwwww!!' 'wowww!!!' jerit sami gembira jgn xtau dia dh koyakkn satu page dh sbb terlalu excited zzzz


nih buku aku.. kakak jerit2 suh belikan gak, aku ckp xpayah la bleh share, dia kata dia nk sbb nk susun kat dapur dia yg santek tu nnti.. hamboii dia tu mcm tau2 aje aku beli buku nih dgn harapan dia akan masak utk aku hihihihi

.. yg hardover tuh sume rm15 each. sumpah besh. total sume buku 12 buah buku rm111. okek la kan bagi org yg bertahun xpenah beli buku.. 

hehe suka suka suka.. ahad nih nk pegi lg..papi cuma ckp

'so nk bwk baggage ker?' hehehehe

3 hottie:

BlueEwoke said...

aku nk pegi gak, tp minggu depan, insya Allah..heheheh

Ely Hasrul said...

esok nk pi pagi2.. aritu bila kuar aje hall dekat kul 2pm org kt luar q punye la pjg.. esok xtau camne nasib kitorg

Liz Rohaizat said...

hah? ko tanya nak dekat 10 kali eh? aku tak perasan. tapi mmg aku jwb mcm biasa je la sbb aku mmg tak sure. hahaha... diorg nak tambah buku baru. jom pergi hari terakhir nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.