Klik Klik

Tuesday, October 25, 2011

Selain CSI aku suka layan History Channel nih tiap malam Isnin. Sebabnye aku suka series nih


Pawn Stars


Ok la aku admit, time memula iklan cite nih dulu aku cam.. hah? napa bukan Porn? hehehe.. and memula gak aku xpaham la cite nih psl ape. Alih2 melekat plak tengok. Salah satu ciri yg memanggil Rick Harrison owner bersama bapak dia (Old Man) mmg kelakar. Dalam series nih karaktor utama termasuk la anak dia Big Hoss & Chum Lee. Aku xtahan gak si Chum Lee nih, ala2 bongok asik kena buli haha. 

Tapi byk bende bleh belajar gak sbb sume brg yg org nk pawn kan mmg xmasuk akal, xpenah nmpak & dpt belajar history nye. Menariks la bagi aku



Patu aku suka series selepas itu. 

The Pickers



Ha series nih yg menariks nye dorg berdua nih Mike & Frank akan travel satu US carik barang lama, antik, unik & high demand. Kat kedai dorg antiquearchaeology ade assistant nama Danielle. Pening aku tgk minah nih sbb dia byk tattoo hehe. Selama ikut dorg pick barang nih mmg seronok la sbb dpt jumpa brg yg ntah ape2. Ada gak 2-3 kali terbeli barang yg fake and aku tgk dorg bargain beli xdek le rendah sgt. Paling byk org suka aku rasa signboard lama tp dorg berdua nih gile kat Moto + Beskal. Especially Harley lah. Kat sini gak kite akan tau history mana brg tu dtg sikit2. Memang menariks

Ok. Sekian utk pagi ini. Unfortunately aku demam. Harap cpt baik sbb thursday nk jumpak gynea. carik nahas tu kalu demam. Uhuk2..

3 hottie:

Janggel said...

Aku mmg langgan channel ni tapi ko caya tak, dalam sebulan aku tak penah tengok pon semua channel tu hahahaha....rasa cam ngok je. Tapi aku suka tengok 611, hehehe pengaruh rakan sebaya.

Ely Hasrul said...

janggel, 611??? hahahaha mmg pengaruh rakan sebaya ko nih! aku suka 611 kalu ade detective conan aje. sami mmg suka ah channel tu. dulu time bujang aku subscribe channel kartun sbb aku suka tp skang idak ler..

aku selagik ade 701, CSI dgn Amazing Race dh ok sgt dah..

armouris said...

info tentang demam di SIHAT SELALU - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.