Klik Klik

Friday, August 26, 2011

Skang nih aku tgh pening nk pack barang. Baju Sami, Baju Papi, Baju Aku. Horror okeh! Sami aje suar baju dia ya Allah mcm xcukup aje, mcm nk bwk satu lemari. Ditambah nk kena prepare utk Photo Challenge Raya lagik yeahhh!!

Kakak yg xtau menahu nih pon baru aje lepas kol 

'eh u nk tanglung kan? ade byk nih..' 
'skang kan tgh festive yg semayang cina ape tu kan tu psl la byk..'
'satu aje?? abis yg ramai2 nih nnti berebut..'
'eh ade fish, spiderman, car eh comel nye ehh'
'hah? rm7.90? hah? rm5.50? sudah mau abis kan u punye semayang bagi saya seringgit aje la..'
'ha nnti i pk dulu, kalu tak sunday i beli.. '

Haha.. aku dh ckp, kakak aku kalu opis punye event sanggup rent costume & perabih tau.. inikan pula dia dgr aku nk masuk contest hahahha

'ha abg mie ade pancing.. '
'ala u pancing aje dlm baldi..'
'hah? kena umpan kuih raya??'

'Bape org kena ade dlm gambar?'
'bebudak bleh masuk dlm gambar?'

Sumpah aku rasa kalu syarat ade letak anak buah kena pakai baju raya kompom baju raya anak buah aku 10 pasang!! hahaha very the overst okeh! Niatnye mlm nih nk carik kuih raya kat TAR tp Sami dh sleep plak aisehh aku rasa dia xsleep td kt skool. Papi pon blum balik terawih lagik. Esok aje la carik kuih. Tahun nih sederhana aje. If Baraan mmg hidang yg order aje. Abang kata nk serve ice cream. Sukati lah. Mak & Bapak xbape sihat so tahun nih mmg main tangkap muat aje. 

Baju Sami & Papi xsiap lagik. Ade ke kata tak sabtu, ahad. Bising aku kat papi. Patutnye dia ckp la kat org tuh yg kitorg nk blk kg dahh.. hishh tu pon xbleh nk pikir. Kalu tailor bese takpa.. ini tempah kat Butik kat JJ AU2. Ko xsiap baju melayu tahun nih kompom aku forward komplen kat Management Jusco. Siap arrr

Sekarang Sami dh kurang susu. Dia kesian kot kat aku. Tapi kurang2 dia pon.. meh tgk gambo 2 ari lps..

 cam bese ignorekan kadar kesepahan itu

sebab amik gambo so kena cover lah, kalu idak nmpak perut muncit hihi

siap xbagi amik gambo tuh haha..

Esok papi nk pegi Ikea. Tahun nih kalu ikutkan rezeki dari perniagaan agak kurang tapi Allah bagi rezeki belah lain. Tadik papi ajak g soping. Siap dia yg prepare duit raya anak buah. Yeay! Tengkiu papi. Tengkiu Allah, Syukur Alhamdulillah.

Esok pon nk buka puasa dgn Mak & Bapak. Tadik satu hari kakak bwk dorg g soping. Aku ikut gak tp kejap jek. Disini juga nk amik kesempatan


SELAMAT HARI RAYA KAWAN2
MAAF ZAHIR BATIN
HALALKAN MAKAN MINUM TERHUTANG SUME :D
SEMOGA SYAWAL KALI INI LEBIH GEMBIRA YA!
 

xoxo


p/s - kalau ade yg buat kuih raya yg smpai pukul 3pagi pon xtido2 lagik atau menukar langsir baru, sofa baru, wedges baru jemput2 la kitorg dtg ke rumah. Jgn lupe duit raya Sami. tengkiuu hehe

4 hottie:

Biqque said...

bleh je bebudak ada dlm gamborrrrrrrrrr! janji ko tu tetap ada :D

Papakeechee said...

Selamat Hari Raya and Maaf Zahir Batin to u too!!!! ... Have a wonderful one =)

Ely Hasrul said...

biqque: kena kansel penyertaan kot. demam huwaaa (blum dgn kamera abis bateri, smpai tmpt lemang sume dh bungkus, tanglung ttinggal kt KL itu ini begitu begini binawe hahaha)

Ely Hasrul said...

papakeechee: hepi hari raya! i'm sure u guys will enjoy this raya! have fun ya. jgn mkn byk sgt... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.