Klik Klik

Monday, August 22, 2011

Err terima aje la ye byk entry sbb tgh senang lenang kat umah. Aktiviti memacam hehe.

Patu bukan nk ckp pasal Twin. Tidak aku tak pregnant with Twin. Cuma takde rezeki nk dpt kembar. Mlm smlm dok cite kat Biqque psl bende nih patu minah tu yg mmg excited dgn sume bende membuatkan aku plak yg terpikir, camne la kalu betol dpt twin hehe. 

So Biqque, bende nih rata2 aku baca & gynea advice takde la mberi kesan ke ape & tak penting pon bagi dorg. Cuma sbnrnye aku nak dpt twin tapi xjadik. Jadik kena paham la ye Baby Kedua ini Dominan orang nye hahaha. Jika rajin baca lah ke Q&A nih.

Debi ckp besh gile kalu dpt so bleh rest few years before pegnan lagik. 
OH NO. Jgn doakan aku okeh! haha

Ok berbalik kepada aktiviti sejagat skang neh. tgh active la berjumpa dgn therapist


Bukan. Bukan menikmati urutan Spa ye. time nih buat Heat & Cold Therapy tapi rasenye mmg marbeles! haha gile tak besh hangat2 gitu di badan. 



Yang si kecik nih pon teringin juga. haish!. abis sume gambo 18sx di ambiknye. Therapist ajar papi massage kat blkg. abis Sami dok snap gambo. cpt2 delete seram jek tgk blkg tuh. dh mcm baby elephant gemoknye hehe. 

Bukan bersenang lenang kena massage aje okeh. Kena buat senaman jugak. Ini part agak malas hehe. 

Last week Papi pg vit store faveret dia GNC kat outlet baru KLCC. Dh dia kuat soping, dia tu mcm Biqque gak, eh ade diskaun nih beli lah, tapi kawan dia sesuai dgn ini belilah. Haihh Biqque ko mengaku aje la, kalu masuk SaSa pon Biqque bleh abis beratus apetah lagik pg gerai blkg opis haha..

So aku pon dpt le tempias nye


 green barley oh so envy green



Diharap aku rajin la minum bende alah tu hehe

3 hottie:

AKO @ retna said...

best kan klu dapat twin..
tingin gak klu ada jodoh dan rezeki hehhe..

Ely Hasrul said...

besh kalu tgk org dpt tp kalu dpt sendiri xpasti la kan hihihi

insya Allah raya nih bertemu jodoh & terus kenduri aminnnnn

AKO @ retna said...

wah wah amin gak la...

:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.