Klik Klik

Sunday, February 19, 2012

7 hottie:

Cawan said...

first tak?

alaaa kasi chance..

sami? waahhh ni bile ni? before or after?! errkkk

masMZ said...

Test lagikkkkk ~masMZ

MasZuber said...

OMG

sammy!!!! i love you!!!

Anash said...

ely,
ala..ala...so comel bila budak umur 4 tahun buat kije mcm tuh..
cer cuba budak (budak kah??) umur 40 tahun buat yg sama???
heheh

leh agak..i'm not the first to comment.

Janggel said...

Alaaaa ni masa bile??? nape depan kemera aku dia tak posing cenggini! *tertekannya aku! hahaha

Ely Hasrul said...

huishh jarang sungguh si cawan nh leh first.. mcm baru 2 kali aje..


sami nih ekceli skang suka gak dia nk pose, skang dia suka buat aksi pouting ala anglina jolie.. mmg mencabar nk amik gambo dia.. xsabo nk tgk gambo. pasnih kena amik gambo sami & suci di Redang pulak ahhahaha

Ely Hasrul said...

Tengkiu korang dtg smlm, nih dh mlm pas guest blk, dia bleh gigit choc fountain tuh and baru mintak mkn sbb lapo.. patu dia ckp dia suka and hepi org dtg bla bla bla bla mcm la dia good host cesss .. bila tgh party muka ignorance macho sgt la konon.. walhal masuk bilik nangis sbb malu hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.