Klik Klik

Wednesday, February 22, 2012

sob sob sob.. Sami dh nak masuk 4tahun. sob sob sob

 No. 4, Papi gunting dari kotak & Sami gamkan wrapping paper kt number tuh



 menjerit2 suh Sami tulis betol2 nama dia 


tu tangan Sami, Mami trace dari kotak and Sami kaler ikut suka hati, kalu dibelek dia lukis eyes kt situ hehe. tulisan originally Sami's


Terima kasih pada hadirin yg sudi memeriahkan party harijadi Sami sabtu lepas yg mmg sengaja di buat awal. Terima kasih kepada yg ringan sgt tulang membantu di dapur. Terima kasih kepada Fara yg bawak fruit tart yg sedap. Terima kasih kepada tukang masak/tukang buat kek and segala makanan yg diorder kerana sumenye sedap2 belaka. 


Tunggu gambo yg santek ye. Nanti kite tagg/backlink sensorg bila dh ade gambo. 
InsyaAllah tahun dpn kite berparty lagik...

7 hottie:

Janggel said...

Ala mesti tak first........


Best makanan sedap di party sami!!!

MasZuber said...

second????

masMZ said...

alaaaa mesti seken>> seb baik sini tak de tangga nak maen kejor2...

meriah sungguh kaler2 di rumah tuan hamba....

Salam ziarah... Silalah melawat ke blog saya yang penuh kaler-kaler juga..... ekekeke

Ely Hasrul said...

berlumba2 hhehhehe..

terima kasih juga atas hadiah yg diberi.. seronok Sami. smpai skang bersepah umah, terima kasih lah

BlueEwoke said...

Tau2 je lepas ni Sami dah grad sekolah, pastu katanye nk kawin pulak muahahahahha..ko jgn jadi ibu mertua yg kejam sudah!! :p

Anash said...

sampai la nih sepah?
nah tlg dtg kemaskan ker?
heheh

Ely Hasrul said...

Na, kawen? huwaaaa kasik la dia belajo obersi dulu, bleh kite sume g jalan hahahhaha



K coco, cleaner free ahad nih aje, tpaksa bgn pagi2 nih ha kemas umah cisss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.