Klik Klik

Monday, February 6, 2012

Plan Papi pagi semalam ialah Subuh di MBA (Masjid Bukit Antarabangsa) then sambung smpai ke Zuhur. Tapi aku xlarat nk bangun pepagik nk siapkan Sami aku ikut ke sana kul 10am aje. Pas Subuh tuh Papi balik kejap dlm kul 9am gitu

 Sampai masjid xsempat nk solat sunat terus dh start Solat Hajat. 
Aku xpasti siapa Imamnye time nih





 Sami cam bese bwk exercise book nye kemana2 .. senang gak tp geram la aku buat keje mein2.. hehe sempat aku nk bebel kt dia


 asik gegar aje. teruk tul la skill aku nih


 Then pas Solat Hajat Ustaz Don yg tgh glamer nih pon bercerita pasal Nabi kite,
 Nabi Muhammad SAW dlm slang utara. Memang lucu lah Ustaz Don nih


 santek hiasan dlm masjid nih. Dua kali jek baru aku jejak kaki kt sini



Sami amik gambo tak gegar plakkk.. ciss..


Abis aje ceramah ada diperdengarkan Selawat atas Nabi by kumpulan nasyid MBA tu kot. Alih2 Sami nk pee dh ter-pee sket kt jubah dia.. ermm poton lah Sami nih.. tgh syok2 kt situ.. balik aje lah.. lagikpon malas nk berebut makan kt situ, Kitorg pg makan kt luar then Papi g smbung Zuhur kt Masjid. 

Salam Maulidur Rasul

xoxo

4 hottie:

gadisBunga said...

alah comelnye sami berjubahhhhh.....

(nak kata comelnye ustaz don sebenonye kehkehkeh~)

Ely Hasrul said...

GB, kehkehkeh dh kawin kan Ustaz Don nih?

Janggel said...

Hehehe pandainya sami amek gamba!!!!!

Ely Hasrul said...

tu ah geram asal dia amik gambo aje tak gegar cis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.