Klik Klik

Sunday, February 12, 2012

Seperti tahun2 yg lepas, Mami dgn ikhlasnye mbuat Goodie Pack kepada kawan2 Sami. Seperti tahun2 yg lepas Mami akan buat post pasal goodie pack nih. Goodie pack pastinye yg berumur 12 tahun ke bawah lah yea. Dan spt tahun2 lepas Mami reluctant nk letak candy atau sesuatu yg manis kat dlm goodie pack tuh, maklum la kang terlebih gula hyper pulak (tapi kali nih beware ye party Sami byk manisan hehe)


Jadik Papi cakap 'tak payah makanan la, bg sume toys' 


ok.. toys cemana tuh? Semestinye yg sonok nk main dgn anak la kan..


Jom tgk. Tengkiu Sami & Papi sbb bekerja keras menyiapakn Goodie Pack malam tadik



 This is flying propeller, super fun tp kena under supervision, bukan ape, parents kena kutip la kipas tuh bila jatuh nnti hehe..


 Hah Bubble nih jgn ckp la, faveret Sami esp kalu dia dpt tumpahkan sabun tuh



 Huh terjumpa pencil nih, besh gile.. 
Sami excited sampai dia buat2 bende tuh cam flute plak hihihi



 hah gile panjang pencil Sami


Then ade Growing Animals. Sami suka tapi kenkadang dia geli/takut haha.. gila tak geli kalu bende tuh dh jadik beso. Memang besh kalu ber aktiviti dgn anak, at least kids can learn 


 'Mami, Sami dapat spider' 'Mami ada caterpillar' 'bukan itu centipede' 'Mami wats this?' Mami pandang Papi, Papi pandang Sami 'err itu insect' jawab Mami & Papi hahahhaha

gile ah nk kena bukak buku Auntie Lily kasik ah cmnih...


See gigih Sami tolong Mami. He sort all the toys, make sure every packed even tp kalu terlebih terkurang tu mintak maap la ye, yg QC nye pon tak bertauliah haha.. 



dah katanye tema pelangi..



Harap kawan2 suka lah ye.. jangan lupe datang and claim the goodie pack tu tauu

13 hottie:

masMZ said...

first????

masMZ said...

Wow! banyak nyer mainan dalam goodie pack tu....... Auntie, umur saya sembilan tahun...... *tetiber

Cawan said...

kalo ikut kan travelholic and the geng tu, Aqilah sorang je laa dpt nye.. ha haa..

John mungkin Ely consider kasi tau.. faktor usia.. :p

Ely Hasrul said...

mmg first la mas kali nih nk lawan john, john xbgn tido lagik tuu..

9 tahun bile punye tahun? hahhahaha


Aqilah mmg kompom dpt.. john tgh diconsider kan.. hahha ade lebihan growing animal tuh bleh kasik ke dia.. hahaha

BlueEwoke said...

YES AQILAH DAPAT!! :))

Lily Riani said...

john alun bangun laei... ehheheh...

besh besh besh.. buat cam ni tuk redang, jenuh travelholic kejar popeler satu pantai. hehehheh....

Ely Hasrul said...

Na, hahaha cam dengki gile bila qilah sorg aje dpt.. maknenye ko la yg main nnti hahahha


Lily, great idea mmg cun memain tgh mlm sbb ade lights patu bleh lawan sapa paling jauh/tinggi hahahhaha.. nnti nk propose kt biqque hahhaha

Janggel said...

wow meriahnya!!!! saya dapat tak? saya 5 tahun!!!!

bdk2 @ John said...

ceih..sume org perli aku! mentang2 aku ni jenis yg tdo banyak! kekeke. papepun, yg buih2 sabun tu mcm best jek. kekek

btw, doc shahrule pn sebaya ngn aku tau!

gadisBunga said...

budak umo 25 ke atas buleh dapat tak gudi pek tuh? hihihi menarik menarik!!!

Ely Hasrul said...

Janggel,

boleh dapat amik gambo aje yeee hihihihi


John,

doc sharule tuh xtumpah kan popcorn haha.. buih sabun tuh nk kena beli lagik sbb sami dh taram skit.. tp nk beli yg beso or yg batt operated hihihi


Gb,

budak 25thn keatas bileh tgk aje hihihi

fiza said...

NI yg tak sabo nak dtg bday party sami nih. Klo aku lewat tlg simpan kan utk anak2 aku...bley gitu...ekekekeke...

Ely Hasrul said...

haha fiza kalu ikut sejarah ko smpai ptg aku simpan siap2 la utk iman & qaira hahaha.. thn nih aku letak sand art lagik.. sure iman suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.