Klik Klik

Thursday, February 16, 2012

Iye mmg ke laut ah sbb cam tak sabo gile nk pg beach hahahaha.. Skang nih mmg byk duk umah sbb xlarat nk g memana, tensen okeh smlm lupe jcard day kat Alpha Angle, walaupon xberduit tp aku nk la berangan2 haha. Dah ler mmber travel mencanak2 mbeli teket nk ke sana sini. Aku aje la sorg dok berangan dok kire duit. Dah ler xdek duit yg nk dikira tuh yg hangin tuh.

Sume plan dh submit kat Papi. Dia sume ok tapi sume xbleh nk proceed sbb Papi suka tunggu. Aku pon xtau tunggu ape, ikut kan sejarah perkembangan minda Papi dia mmg jenis yg taking his own sweet time. Grrr...


Meh tgk ape progress umah



Nih masa memula la, now dh better sket dh nmpak la bentuknye. Org dok tnya aku bile? ntah aku xtau sbb aku nk bersalin dulu, then nk berpantang dulu patu nk g celebrate aniverseri dulu kehkehkeh



Ingatkan dh xpg USS dpt la duit belanja lebih sket..  selamat pi bayo evaluator. binawe tul pasnih nk kena bayo kete, renew roadtax, bayo ID etc hoiiii


xpe xpe.. yg penting rainbow party nih gambo aku santek! haha

14 hottie:

bdk2 @ John said...

whateverlah...yg penting sy firsttt!!! terima kasihh!!!

bdk2 @ John said...

mcm besar je umah kakak santek ni? mesti awesome! tak sbrnyaaa utk party rainbow!!! nk pakai kaler pink boley? kekeke

masMZ said...

no satu no satu

masMZ said...

Ely,

yeayyyy tak sabo nak ke house warming laksssssssss........

Ely Hasrul said...

xbleh la john hahahha kang sbtu xdpt first smpai siap!!! hahahha


mas,
kaler pink! suka! sila bersiap sedia ye sume kena tlg hahahaha

masMZ said...

owhhhh cam tak caya!!!! john leh terlepassssssss.... pasrah!

Ely Hasrul said...

kan??? pelik tul john nih.. hahahah keje cm kuli gile tp bleh plak komen first hhahaha

fiza said...

Tak sabo nak tgk rumah ko siap ☺☺

Ely Hasrul said...

fiza aku pon xsabo.. ntah2 aku duk umah terus xkuar2 dh hahahaha

Janggel said...

OMG tertekannn!!!!!! *sambil ketuk2 pale kat dinding.

Anash said...

ely,
john tuh aritu jadi manager...
bukan kuli..tuh yang leh dia komen pertama....

huh...?

wah..extend dapur??? best weh...
tak de la langgar / belaga pungggung masuk dapur macam k anashnyer dapur (serba kekurangan...dapur gas pun tak de..hahahah)

Ely Hasrul said...

kak coco tu buat utility room aje bukan dapur. dapur mmg kena laga punggung hahahha.. dapur saya kecik aje tauuuu



janggel, smpai gambo org lain amik lagik santek siap!! ahhahaha pressure tak pressure! hahahaha

babyarisha said...

skin: nak kasi jeles aci? april ni aku nk ke laut candat sotong katanya.. hahaha.. ops.. rainbow party xdpt join ah weyh.. kena escort (kepit) IP g meeting. huhu.. tak dpt le ak berlaga punggung gn ko sabtu nih.. btw, enjoy d makan kek. igt2 kat aku yg pemakan ini..

Ely Hasrul said...

Lin, ko mmg dengki hahaha.. ko nk candat sotong ke nk candat IP? hahaha.. aku ingat kat ko bila mkn kek tp baru arinih la aku ingat haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.