Klik Klik

Friday, February 10, 2012

Last Sunday 5th Feb 2012, iye the day that alien traveler set for USS trip that we had to cancel due to various reasons. BUT hati ini diubati dgn makan2 at Kakak's new place! Yeay! and we also celebrate Shasha's 12 besday, surprised party actually as she said 'kakak dh besar la busu, xpayah hadiah' can u imgine she turn down any of my offer? anyway dah nama anak buah aku, mmg perabih gak la kan.. (since i got extra cash sbb xjadik USS hehe)

The theme was RED and it was raining! 'syukur alhamdulillah hujan' kakak said utk tenangkan hati sendiri hehe but her guest only the family so xdek la ralat ape sgt kan. and the best pasrt kambing golek tuh hanya utk kami2 sahaja hahaha


Almaklum my BIL caterer haruslah jamuan dirumah sdr set up cantek2 hehe.. 
jauh sungguh la kambing tu


  Papi & Sami set up the Sand Art set for kids to play later, ehem the set will be in Sami's 4th besday partey gak nanti so kawan2 bleh tunjuk skill mewarna memasing ye..


 mak buyong dh serbu awal2 hehe


with besday girl, if she score 7A's for UPSR kakak kata bleh pegi USS tp u know lah Busu yg akan bwk jugak dh namanye pon anak buah kannn..


 cer tgk muka Sami bengang sbb dia nk rainbow kek alih2 kakak dia dpt dulu.. haha, i bought the cake for Shasha, girlie sket but Sami's rainbow kek version mesti lah lain nnti


exactly that morning he asked for Piano 'mami beli la Sami cheng cheng tuuu' bunyiknye cheng cheng yea..  'ha mahal lah, Sami pinjam kakak punye aje lah' dia nih suka musik kah? 'alaaa 10ringgit aje' Sami merayu.. 10hengget? mami beli 100 piano kalu gitu!

AyahLang main piano smpai tertido si Jazmin kecik tuh hihi

 sedap rainbow kek nih, by Kak Zai


kendian Sami tunjuk skill dia, mami santek ckp sapa buat paling cantek dpt hadiah.


 see my abang, never fail to wear baju melayu. i bet he has all the colors hehe. Shasha perform few songs, i didnt pay attention btw hihi


we gave her tabung bear, baby tee and extra RM100 note, 
she was so hepi as she is mata duitan. 


 for Kakak hse warming we gave Tupperware set, ala botol air dgn server aje..
 tuh tulisan sami hehe



 Kakak bagi iPad


 and her adik nangis sbb jeles, walhal kt umah tuh ade aje iPad lain yg dia bleh main but the idea of her Kakak has own iPad tu yg bengkek tuh hehe


dpt akuarium siap ikan skalik 

Haihh beruntung betol lah bebudak skang nih!!.. anyway we had a blast and rushed back to Bukit Antarabangsa at midnite (papi nk catch game yg seri tuuuhh dowhh)

xoxo

8 hottie:

Janggel said...

Omg raibow cake???? Sedapnya... Ipad??? Wow!!! Sangaat betuah bebudak skg.

Ely Hasrul said...

janggel ko la yg bertuah.. hahah gara2 sbb john xleh komen.. begitu juga aku cisss

fiza said...

Terliur plak aku tgk rainbow cake tu ☺☺

Bestnya dpt ipad. Si iman sibuk soh belikan dia ipad, sampai nangis2, dia ingat murah gamaknya benda tu.

Ely Hasrul said...

jadik ko wajib dtg nnti tau fiza, ade rainbow kek gak hehehhe.. Allah si sami dh setahun mintak iPad kalu murah pon malas aku nk bagi. kang bende tuh aje dia tgk patu dia tu xpandai jaga barang kang dicampaknye mana tau.. kalu duk main games kt lappy pn bleh lupe nk kencing apetah lagik ade ipad xkosa aku haha

masMZ said...

omaiiiiiii..... kek rainbow itu telah memanggil-manggil diri ku...... rupanya saja sudah kelihatan begitu lahzattttt mamamia...... kalao rasa, fuhhhhhhh harus melayang2 slurppppppp....

Ely Hasrul said...

mas,

buleh mkn byk sbb jemputan xramai jadik wajib mkn smpai abis haha

Anash said...

Ely
nak Ipad..(tetiba...)
heheh
kek pelangi tuh kompom sedap..
soooo colourful

Ely Hasrul said...

ipad? kena keje kuat la gini hahaha

k anash kang order kt org lein plak.. saja nk cuba2 hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.