Klik Klik

Monday, July 26, 2010

4 hari lepas time kt kedai papi called


'b, besday u bleh tak u cuti?' 'i nak amik cuti nih' tanya papi dgn nada tidak mendesak tapi aku tau dia nak amik cuti dan nk aku pon cuti.


'err bila besday i? hari ape?' serius aku xdek masa nk ingat hal2 mcm nih sbb sebok dgn kedai, dgn xdpt staff lagik, dgn 10 haribulan lapan tu aku kena buat final payment kat organizer sebanyak RM7500. iye aku dh kuar 15ribu nih.. esok kena bayo 3rd payment RM7500 then baru lah final payment. Kalu aku xleh letgo sume stock mmg aku canang 50% sale huh mintak simpang


'i nih dh short staff sgt2, xpe xpe u just apply cuti tuh' aku end kan conversation, dh la ade customer tp sumpah aku rasa bersalah. sian la papi


3 hari lepas


'b, bleh tak u cuti 3 hari? i nak bwk u g water homes kat PD tu..' aik. dari satu hari lompat 3 hari cuti? holiday? duk hotel? yeah itu mmg papi saya. gile tak sonok dgr laki nak bwk duk hotel mewah?


'nnti la i settle hal staff dulu, xdek org nk ganti nih' err smpai 3 hari nak buat ape? haii besday agong pon cuti sehari aje tau


'tak la.. pg one nite aje, patu bile blk sini i nak bwk u dinner, then on tuesday ur besday rahsia' eh eh siap rahsia plak pressie nye.


mlm smlm

 
'papi nak kasik ape kat i?' aku tnya smbil peluk papi dan raba2 aset dia


'eehh rahsia laaaa, mesti la surprise' ceh tak berjaya tnya. 'u bwk i tgk the sorcere's apprentice tu la on my besday'.. pinta aku. papi tak jawab tp buat muka tensen spt aku merendahkan keupayaan dia utk menyambut besday aku yg ke -32 dgn cara terhebat. haha. abisnye kitorg tgk aje cite angel & demon tu smpai abis

sampai sekarang aku xdpt lagik budak nk jaga kedai. aku nak start minggu nih sbb rabu nih nak blk awal. selain papi ade conference meeting aku nk tgk csi trilogy, sumpah aku nak tgkkkk.. huwaaaa sapa la leh cover ptg rabu neh?? mcm mana nih??

by next mth insya allah dh ade staff, PD pon PD lah, malas nak ke cherating. papi mmg ade list hotel dia nak duduk. water chalet mmg melambak dlm list dia. aku tumpang suka la ape lagik hihihi.. jom tgk waterhomes

8 hottie:

Liz Rohaizat said...

water homes best!!! hoi, entry ko sedikit lucah di satu perenggan. terpaksa aku scroll down.

Ely Hasrul said...

hahahahhahah aku dh agak dh sure org ingt lucah.. nih gara2 iklan axe tuh la hahahha.. aset dia byk woo perut tu pon aset tuh hahahaha

Liz Rohaizat said...

yer la, aku je otak blue. orang lain suci murni. hahaha..

Ely Hasrul said...

besh ke wei water homes? aku nk avillion sbb ade reban ayam situ sami suka..

Drama Mama said...

hahaha my mind memang otomatik lucah k! tapi lepas tu i ingat balik ohh mungkin u rasa iPhone dia ka apaka...aset gak tu kan. kehkehkeh

bestnya hang nak pi holiday! aku jeles babe!!! hehehehe

tak dapat2 lagi staff ka? u jaga sorang2 ja ka skang?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ely Hasrul said...

budak tu nak start keje 1hb la plak.. kalu xdek org sgt.. mmg i tinggal aje kedai, mintak org sblh tlg tgk by 8 my sis dtg buat closing.. hahah hebat (ok mmg main suka hati aku..zzzz)

Liz Rohaizat said...

water homes best ar. rumah sebijik (bilik sbnrnya, bkn rumah). pastu setiap rumah ada private pool. leh ar loving2 nak romantik berdua dlm pool. open bathroom. takyah skodeng.leh terus nampak dari katil. mmg sesuai sgt ar utk couple yg dah kahwin. tp bila ada anak, kena consider la.

aku bajet nak pegi sana gak. tp mcm geram gak sbb aku kata kat hubby aku, aku nak bwk dia somewhere masa anniversary. tiba2 dia ckp, "bawak la pegi Water Homes". isk, mcm tau2 je.

Ely Hasrul said...

hahah liz, hubby suh bwk situ xsurprise la.. haha.. aku tgk pool tu aku risau sami terus terjun tiruk haha.. kat hard rock penang ade bilik yg terus bleh terjun pool tp tokleh bwk anak under 12.. kalu idak sure papi nk kt situ gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.