Klik Klik

Monday, July 26, 2010

Hari nih bukan saja merupakan hari bosan (kalu tak takkan la smpai 5 entry satu hari :P) tetapi juga hari makan. mmg tak berhenti aku makan okkk

1. potato bread (setgh buku) -- aku abiskan sorg
2. nasik lauk ayam & sayur campur -- aku abiskn separuh (portion satu org mkn) patu lebehnye aku paksa ririn abiskan
3. jeruk mangga, asam kelubi & jeruk ape ntah aku lupe namanye
4. jambu & grape -- nih sikit aje
5. potato bread - 2 ketoi (siap beli baru kat cold storage tu)
6. nasik goreng kampung pedas + telo dadar -- xabis (ekceli aku nk smbung mkn dlm tren otw balik kang hihi)
7. cookies beli kt cold storage
8. mineral 600ml x 3 botol
9. air soya
10. sneaker & mars bar -- belum mkn tapi niat nk mkn mlm nih gak!!
11. sate papi beli menunggu kat umah!!

ok itu aje laporan utk kali nih.. hihi

4 hottie:

Drama Mama said...

i pun nak makan! sat nak suh amin beli semua yang u list kat ataih tu. hahahhahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ely Hasrul said...

sendat jeans i arinih okkk hahahah

fiza said...

Byk nya ko mkn ely (^_^)

Ely Hasrul said...

tu la fiza, kalah ibu mengandung hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.