Klik Klik

Thursday, July 29, 2010

Kalu la aku nih ade pembaca, patu pembaca tu pula tercheck aku nye following list, sure nmpak sepanjang2 la list tu. aku mmg suka folo org. aku baca. mmg ape yg sempat sume aku baca. aku komen. tapi xsume la. maybe dlm 10blog aku baca aku komen 1 aje xpon xkomen langsung. hihi. aku silent reader tapi tak judgemental, aku suka sume cite yg aku folo regardless org tu merapu ke emo ke belagak ke educated ke suci murni ke ape2 lah. antara yg aku suka cite org yg berani mati. means dia ckp aje ape yg terlintas dan ape yg berlaku kat dia tanpa pedulik org lain ckp. bg aku org tu mmg ikhlas la nk cerita walaupon dia dok cite kehebatan hidup dia (dari segi material). org lain mungkin menyiampah tapi aku suka. terus terang memula aku pon meluat cam 'wow napa org nih mcm nih' tapi lama2 bila baca entry dia sama aje cite dia mcm org lain, cuma penggunaan ayat je lain hihi. 

Tapi paling superb yg aku mmg nmpak aje dia update blog mmg aku baca. tak lain xbukan blog rima rashidi, aku xdek la selalu komen pon. napa aku suka? sbb dia pandai bercerita. tolak tepi la cite dia tu kite suka ke tak tp mmg pandai sgt dia tulis. walaupon dia cite psl dumb cooking, mmg aku baca. blog sista aku kompom la aku baca kan jadik xboleh masuk dlm ranking. jatuh no. 2, alamak siap dh bagi no nih haha.. no 2 adelah blog penulis yg dh bertahun tak update. aku nak marah gak tp xsempat sbb jarang jumpa dh skang. bile baca blog dia mmg aku rasa cm nk tmbuk seseorang. napa? gara2 penulisan dia. ya allahhh so 70s nye writer hahaha. serius aku xpuas hati cara dia tulis. rasa nak gelak, nak marah nak tumbuk org lah! hahaha. blog tu xlain xbukan blog uncle c kekasih auntie biqque. auntie biqque jgn marah sbb xmasuk dlm list sbb kalu masuk org lain xbleh menang haha.

Patu ade newcomer zura drama mama ewah. bese la kalu bende2 drama nih mmg la pantang aku nak baca. tak boleh tidak. tapi aku suka baca bile aku tidak di rumah. sebabnye cerita boss kecik dia mmg mencuit hati dan buat aku lepas rindu kat sami PON dia mmg pandai mengolah cerita. kalu dia cerita tu mcm kat depan muka aku lah. aku kompom kalu aku jumpak dia sure aku ajak dia gossip hahaha.


Newcomer kedua blog yg auntie biqque fwd kat aku. OKKKK sunggguhhhh menaikkan motivasi. aku admire bukan dgn kehidupan dia yg cantek, pandai kaya raya. ok mmg tak adil kan dah la cantek, pandai kaya raya pulak tu hahaha. yg buat aku suka selain kisah yg diceritakan, aku suka kadar gigih nye blogger nih menimba ilmu, bekerja dan tidak mengambil kesempatan. Nama si cantek nih Vivy. aku percaya satu hari nanti dia akan jadik org terkenal (walaupon sekarang mmg dh mcm public figure gitu hihi)

Akhir sekalik tak lain tak bukan blog yg bagi aku blog lucu di mana aku mmg impress la dia bleh jumpa org2 lucu saban hari. Blog opismate papi, chef famil, chef tu aku tokok tambah sbb aku suka part dia masak2. cam sedap ok tapi xpenah la plak jamu aku haha. eh penah, dia penah kasik nasik lemak, terima kasih daun keladi. ade gak entry dia yg berulang aku baca psl org ingat dia disleksia hahaha. note buat en. famil - sila update selalu, xyah nk buat2 bz okkk.

Tu mmg toplist aku lah. kalu kuar aje entry baru mmg aku click dulu. part aku komen tu tolak tepi. tapi mmg aku baca ah. dan seminggu dua nih jeng jeng jeng. aku ade entry fav baru. ntah cmne aku le terjumpak blog mamat nih. pendek kata aku suka kat badge man-u dia ketuk team epl yg lain (haha) tapi aku suka gak karangan merapu dia yg kadang2 ok selalune emo (haha lagik). dia suka la selitkan unsur lucu (kat aku lah) atau adekah dia serius tapi kat aku lucu err xtau pulak. nama dia pon aku xingat, jap aku check blog dia.. Hah nama dia neo. tu aje yg aku tau psl dia. sbb walaupon aku suka baca entry org aku ambik masa yg lama nk tgk background org tu (teruk kan cam amik kesempatan, masuk blog org baca, folo tapi tak concern duhhh, seb beik baca free kalu kena bayar abis aku haha)

Ok itu saja untk kali nih, blog masakan, blog member susu, blog sista xbleh masuk list ok, :P

8 hottie:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

suka baca entry nih

Ely Hasrul said...

hihi.. ade lagik top list. next time buat top 10 plak hihi..

Drama Mama said...

wahhh wahhhh...blog i masuk ur top list. terkedu k sampai 10 minit dok cari mana nak comments tak jumpa. wakakakkaka!

ehhh i suka gak baca blog vivy. tahu pun sebab baca dari one of ur entry lah kan. hehe. i suka because dia cantiiiiiiiiiikkkk sangat tapi tak langsung kedengaran berlagak.

yang lain2 tu nak check it out jap lagi! sure best gak so far u've never disappoint me. ehhh...bila nak gossip nih?!?!? haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ely Hasrul said...

hahahhaa, xsure la u suka ke dak blog yg lein tuh.. lelagik dorg punye entry mmg xdek yg sama langsung.. ngeeee... :D

Biqque said...

hahaha tak masuk list, siut je...

Ely Hasrul said...

sapa bleh celen auntie biq..hihi

Liz Rohaizat said...

aku x masuk list tp aku nak promote satu blog yg aku suka

http://keretamayat.blogspot.com

penulis bernama Hamka yg mungkin bukan nama sebenar.
blog diklasifikasikan sebagai 18.. bermakna 18sg, 18sx, 18pl.. huhuh..

Ely Hasrul said...

hahaha liz aku tau blog nih.. aku penah terbaca tp xfolo patu dh xjumpak seb beik ko fwd hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.