Klik Klik

Wednesday, July 28, 2010

Makan

Makan

Makan

Yes. Itu la kat top list hihi. sesungguhnye aku kelaparan sekarang. si yaakob tokey kedai depan tu nk beli kt restoren dpn. sedap2 masakannye. dia ckp dia xnk mkn kt sini especially penang nyonya kt bwh tu. dia kata owner cina, pekerja myanmar, sure halal kah? katanye lagik sini mmg susah nk carik halal food, kat cina senang aje. yaakob nih cina muslim, dtg sini bisnes kawin ngan org melayu. patut la muka dia xsama cm muka org cina sini hihi. tapi bila dia timbulkn persoalan gitu aku pon mula la was2. ade juga kebenarannye hihi.

Today ade coral speaking kat sini. Nagntuk2 aku tgk bebudak sekolah nih berlawan2. Ade yg creative ade yg bese.. ade yg overst.


ha nmpak tak tali kt railing tu..tu la aku nye cable lock lappy hihi..



cover bantal baru kat kedai. beli kt kedai Ery. cantek2 cover dia. murah aje pon. 2 tu RM40. sekarang kedai dia byk kuar table cloth yg sulam2 tu utk raya etc. ha kalu nak order cover tu bleh gak tp post kena tambah la hihi.



sebok sikit, esok customer nak amik :P
Alhamdulillah

2 hottie:

fiza said...

Ko mkn byk² nnt badan naikkk. Tapi tak per, next month nak puasa dah, bley cover balik...ahaks...

Ely Hasrul said...

sejarah aku bulan posa penah turun takat 1-2kilo aje patu raya pertama pagi tu aku dh leh naik 5kilo hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.