Klik Klik

Thursday, March 1, 2012

Alamak ape kena ngan aku nih?

2-3 arinih berkobar2 nk g window soping. Walhal xdek budget dah. Esok dgrnye Isetan nk buat sale sempena KLGP. Patu bleh plak dpt sms dari Mothercare buat sale yg sama. Belum lagik Jusco sms suh amik voucher soping. Hamboii mcm tau2 aje

Yang paling pelik, aku masukkan dlm Birth Plan aku right before pg sepital aku nk g salon for Wash & Blow. ahahhahahahhah Gile ah! 

Sabtu plak ade appointment gynea, ehem 38weeks okeh! kalau xjadik blk kampung sbtu nih mcm nk terjah jek SGM  hishh memacam la mak buyung

Nah, makanan sedap kat The Pantry aritu



11 hottie:

masMZ said...

omaiiiii..... MAKANAN!!!!!!!!!

Hari ni tak sempat nak menikmati nikmat makan!!!!!!

errrr... firstkan???

masMZ said...

omaiiiii..... MAKANAN!!!!!!!!!

Hari ni tak sempat nak menikmati nikmat makan!!!!!!

errrr... firstkan???

Ely Hasrul said...

buat ape Mas smpai xsempat nk menikmati makanan haha.. iye tahniah first hehe

babyarisha said...

eh!! saya pun ade Vch Jusco lah.. hihihi..

Ely Hasrul said...

bila nk soping Lin? hahah tp bese vchr nye bese2 aje kan

shah_rule said...

sudahla tuh mak buyung, dah 38 weeks dah, bila2 masa je tuh, kang tkeluaq time shopping kan tak ke penat akak cashier nak menyambut? hahaha

Janggel said...

Gigih si mas sampai dua kali benda yg sma hahha. Sedapnya makanan tu!!!!

Anash said...

shoping? makan ? shoping? makan?
selagi mampu dan terdaya..layan je la elyy..
heheh...

Ely Hasrul said...

aalaaa xsporting arr dokter nih!!! (mulut moncong pandang ketepi)

janggel, mmg gigih si mas tuh..

kak coco, tak mampu nk soping dah tapi cam terdaya cuma dokter sharule dh sound haha

MasZuber said...

ala lapar terus tengok makanan tue..bau nak diet!

Ely Hasrul said...

batalkan saja diet anda haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.