Klik Klik

Wednesday, March 14, 2012

Dh sleepy tp dok tahan tgk tv tp berangan dgn plan esok. Jam menunjukkan antara (okek aku lupe kul bape) tp yg pasti antara klul 12.50am - 1.10am. Tetiba aku rasa leaking aje kt bawah, terus aiseh mau rosak plan aku. This is new

'papi.. tolong tgk jap..' aku panggil Papi yg dok kusyuk play soccer games

ekceli aku dh bleh agak reaction Papi sbb time Sami dulu tk mcm nih., lepas Papi tolong aku g toilet etc aku suh dia google info kt internet and decided xmo g sepital mlm tuh. Pertama nye Sami dah sleep and takde org leh jaga Sami. Menuju ke hospital berbayar kompom lah aku akan ditahan pada mlm itu jadik esok aje lah hihi

Walaupon tidak dpt melelapkan mata and hanya tido2 ayam sbb kebykan masa aku membayangkan keadaan atau dgn kata lain merangka rancangan baru bagi melaksanakan juga aku nye Birth Plan. Agak awal pagik aku bgn dan bersiap sedia termasuklah menghambat Papi & Sami bersiap sedia sekalik kitorg kuar menuju ke tmpt faveret utk bekfas pada hari minggu iaitu Restoren Al-Az kat Ukay Perdana. Time nih aku mmg tak dpt nafikan kekeciwaan aku kerana tak dpt pegi ke MV & Sogo. Iye, mmg benar aku nk pg sini



Sehari sebelum aku dah pegi tp patutnye arinih lah hari abiskan duit Papi, sumpah aku tak tipu hormon soping yg melampau itu which aku rasa lagik baik la dari aku tingin makan selipar ke ape kan haha alasan. So agak berlengah juga la pagi tuh kerana sebab2 tertentu yg Papi tak dpt nk nafikan, melarang maupon menegah. Nak ke Sogo utk menukar barang yg aku silap beli sizenye mmg kire burn aje lah, bila aku soping kat Sogo? sehari sebelum aku g soping sikit kat MV haha..


off to bekfas, prepare Sami for Mami Cantek to pick him. Kesian kena ikut Mami Cantek. Stori pasal Sami later



As usual Sami had Pulut, dah feveret kalu dpt mkn every meal times sure dia suka. Aku mkn nasik impit dgn kuah rendag ayam mmg marbeles tp pikiran ku melayang. Papi ckp ropenye time slow mo pepagik tuh dia dh berkitab berdoa haha.

Iye, benar terima kasih Allah sbb makbulkan wish aku nk pg saloon before g sepital



'amoi sudah bukak ka?'

'sudah2.. '

'blow rambut lama tak?'

'u mau mcm mana?'

'biasa saja'

'20 minit'

'ok sbb lepas nih saya nk pegi labor'

'haiyak!! mana ada org mcm ini woo, selalu 2-3 days before la buat rambut..'


pic taken by Sami

At Labor Ward PCMC around 11am, 10 march 2012

Sambung later! xoxo

13 hottie:

HaninFarshid said...

Haha....sempat lagi buat rambut before labor...btw,u look nice....

Ely Hasrul said...

tu la Hanin ntah ape yg meroyannye nk g saloon. thanks! xsabo tunggu baby hanin april nih hihi

xoxo

fiza said...

Sengih2 aku baca. Sempat lagi ko gi salon erk. Tingat kat msg ko, klo ko gi gak MV...mau terberanak kat sana...hahahaha...

Ko balik sekinchan ker?

AKO @ retna said...

weii hahahaha sempat lagi tu buat rambut....

anyway, selamat bersalin :-)

MasZuber said...

kakak santek menten cun tak mase meneran keluar baby??

Anash said...

selamba je blow rambut di saat genting nak besalin..
tabik hormat la adik santek wehh!!!!
gile santai..hehhe..

BlueEwoke said...

Gigih ko mencantikkan diri before labor..aku pun lenkali nk buat cam tu le kekekek

kak ina kl said...

amboi voguenya nak gi bersalin siap gi buat rambut lagi.

tahniah dah selamat bersalin, jaga diri dalam pantang yer. Nanti letaklah gambar baby dalam blog.

Ely Hasrul said...

fiza,

kalu ikut ati aku mmg nk pegi tp aku xberani la nk ckp kt papi hahahahaha.. aku kt sekinchan tp xtau la smpai bile.. ingt nk smbung pantang kt umah sbb kang papi sami xmo ikut blk KL

Ako,

tengkiu.. time nih aku tau sempat lagik tp kt umah dh siap2 baruh rambut.. ikutkan ati nk trim tp tu mungkin xsempat hihi

Ely Hasrul said...

Mas,

jgn xtau siap light makeup lagik tau muka.. tp rasenye buruk aje la time meneran haha

Kak Coco,

org ckp sbb baby girl.. ermm dulu time sami pg sepital kul 3pagi ntah2 kalu siang kompom buat rambut gak haha

Ely Hasrul said...

Na,

ko nk buat style cemana? dh la nk dlm air hishhh seriau akuu.. cpt2 la kalu gitu hahahha


Kak Ina,

tengkiu kak, nnti sy upload gambo. muka lebih kurang Sami aje hihihi

gadisBunga said...

sami pandai amik gambar lah!

Ely Hasrul said...

Gb, yg peliknye kalu Sami amik jarang sungguh goyang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.