Klik Klik

Saturday, March 3, 2012

He's ignorance just like me.

He's loud just like me.

He's demanding just like me.

He's warm (to us) just like me.

He's comforting (to us) just like me.

He's SO not Mr. Fotogenik just like me.

He's trying so hard to pose sometimes just like me! 

Haha!!
















note: Tengkiu Auntie Liza for the pressie

8 hottie:

masMZ said...

1. amboihhh sakan bila sami ni posing!!

2. Brownies ngan eskemmmmmm ~ dap nyerrrr


3. First?!

Ely Hasrul said...

mas,

ha la.. kalu dgn kitorg pose ntah ape2 .. cer cuba org nk amik gambo dia.. wat xtau aje..

bese lah dinner besday kena ade kt faveret place kitorg hehe.. patu sami cam bese mintak la desert utk ditiup hihi.. abis eskrem aje.. brownies dh xlarat nk mkn

Janggel said...

Macam macam pose!!! Omg eskrem tu menariknya???

Eh nape belom ada org komen kat blog john? Aku firstkah di sana ? Hahahaha

bdk2 @ John said...

hahah. ke mana nkk tumpahnya kuah kalo tidak ke muka anak sendiri. btol x? acuan sama...mestilah sama. wahhh berkias2 pulak saya ni.

ni kat chillis ni. hurm...sedappppnyaaa dessert tu! all time feverit kalo pegi. tp xpenah pulak tiup lilin, selalunya bila waiter letak je, terus ngap! hahaha

Anash said...

anak mak...
gitu le
kan..kan
dari AUNTIE COCO...
(try ajar dia sebut auntie plak?? asyik uncleeeee aje???)
hehehe

Ely Hasrul said...

uncle Jang,
hahaha... bukan aku ke first komen kt john? ke ade entry baru? cis

eskrem tuh mmg sodap. brownies aku xbape suka



John,
ala selalu order desert tu pong kalu besday. patut besday sharul aritu kite g situ bleh mkn desert free hehehe


K coco
boleh2.. pasnih ajo sebut auntie coco plak.. sami nih kalu pompan dia cam buat2 cool.. tgk la esok beso romeo tak romeo haha

shah_rule said...

gamba 1st tuh aku dah mengiya kan dgn ape yang tertulis kt atas tuh

bila sampai bawah2 tuh hahaaha not mr fotogenik katenyer~ yg last skali die dah taknak layan mami die, maen kete kontrol lagi besh~ kan sami~ hehe

hah situ dapat makan free desert ke?

"oldshils dialsona" aku benci menaip verification words tuh!!! haha nak sebut pun menyembuq nyembuq

Ely Hasrul said...

aku nk buang la kang word verify tuh tp aku xreti.. makin mengarut nk tulis kalu nk komen.

aah kalu mkn kt chilis time besday dpt free desert patu dorg nyanyi2 la sume.. nk tunggu lagik 4 thn lama sgt sharule. next year aje kite buat.. ala2 besday ko 28hb gitu hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.