Klik Klik

Wednesday, November 16, 2011

'wow, boleh macam tu'

'wow, itu pon boleh'

'wow, macam nih pon boleh ke?'

ayat Sami everytime nmpak perbuatan org yg lain dari view dia haha

Babai korang. see u soon

5 hottie:

fatt said...

akhirnya..dpt jgk pop-up comment kat blog ko..takla penat aku nak gostan balik pas komen.

oi nak pi mana ni? lama ke cepat? bila nak email aku ni? backpackerbusuk@gmail.com

lily dah email aku dah utk diskas psl contest tu..ko je belum...cepat eh...

Ely Hasrul said...

ha aku ade email baru aje sbb aku xpasan aku xsent email tuh hihihi..

eh nk diskusi ape? err err aku xabis review lagik.. nnti aku submit kasik mana yg berkenan ikut polisi aku..

aku nk blk kg sat, ape2 kalu email aku bleh la bukak.. sila update.. if dpt connection santek aku review dr kg

Papakeechee said...

ahahah macam ni lagi boleh ok!!! ^_^

Drama Mama said...

hahaha sami...ni confirm ikut ayat mak dia nih! lol!

Ely Hasrul said...

papakeechee dia tu kalu tgk papi drive cara lain, i drive lain tu yg dia bleh komen eh cmnih pon bleh hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.