Klik Klik

Wednesday, November 2, 2011

'u got my email?' tnya papi bila aku amik dia mlm smlm, iye pas maghrib baru amik papi sbb kitorg nk lepak dgn kezen papi yg duk kt Coronade Hotel

'i ate half kilos of burgerrrr' papi sambung dgn bangganye

'wat??!!' aku xpaham ulang skalik lagik. 'i xbukak email la arinih' berkerut2 muka aku

dan papi dgn excitednye bercerita dari A sampai Z, aku dgr acuh tak acuh sbb malas nk layan. sempat gak aku bising sbb aku rasa papi dh mcm 8bulan pegnan dah. aku yg pegnen ke dia? haishhh 

so tadik aku bukak email yg papi bagi smlm :




I makan burger Megaton ni utk lunch tadi. Nak ajak u makan sini 1 hari nanti



OMG!!!
persoklannye

Napa nk ajak aku mkn kat situ? aku tak mau burger 1/2kilo!! haha

so sesapa rasa2 nk tambah 1/2kilo perut utk lunch atau sebagainye bleh la pi try Burger Megatron nih.. papi ckp byk menu lain yg size munasabah. xsilap harga burger tuh rm16 and if amik set tambah air + fries jadik dlm 20hengget. papi mkn abis tau. the challenge dgn opismate dia ialah kena mkn sorg xbleh share and kena abiskan. smpai ke mlm papi kenyang haha. seb beik kalu dia nk mkn mlm lagik sure aku bebel.. 

sekian

6 hottie:

kemang~ said...

peh stgh kilo ?

x sanggup....haha

BlueEwoke said...

jom ramai2 kita cubeee..

Liz Rohaizat said...

hahaha, kelakar la papi. update kat email eh. sure dia bangga giler!

isk, aku mkn quarter pounder pun dah kenyang

Ely Hasrul said...

kemang, ha la! bleh mkn 5 org (kalu aku la), xsanggup nk mkn byk mcm tu, bape la kalori nye tuh hehe



Na, boleh kalu nk cuba, buat gathering tp aku mkn fries aje la hahaha.. papi ckp burger lain portion cam McD kot or main timbang gak 100g 300g gitu huhuhu



Liz, papi mmg ape2 akan email, dia jarang kol tp suka email. xpaham sungguh! before nih pon aku penah blog psl dia yg suka beremail. turn out org it mmg gitu kot hahhahaa

aku mkn big mac pon kena 2 kali mkn tau!

fiza said...

Perghhhhh...memang tak habis ah klo aku mkn sorang.

Ely Hasrul said...

fiza, aku rasa kalu kite g mkn burger megatron nih kena 4 org bleh bahagi 4 hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.