Klik Klik

Tuesday, June 1, 2010

Iye kami sudah pulang.

Tapi sebelum itu nak cerita perkara yang terjadi sebelum pergi.

Papi demam on thursday sampai la sunday and monday (seb beik flight malam) we spend the whole day kat APSH nak jumpak pakar kulit sebab papi ade symptom penyakit kaki tangan dan mulut

What?????


To be continue

2 hottie:

fiza said...

Get well soon to papi, ingatkan budak kecik jer yg kena penyakit kaki, tangan & mulut nih, org beso pon bley kena gak erk.

Ely Hasrul said...

tu la nye macam2 la papi tu.. dh baik dh fiza, abis aku kt sana dok kena carry sami.. tp papi kena kaki dan tangan aje.. haishh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.