Klik Klik

Saturday, May 22, 2010

'Mami... nak ni...' asked sami sambil tunjuk kat tin love letters

'ok go, show papi, share with papi' dgn senang hati lah aku kasik kat dia

say 'papi, jom makan' selalu gak la aku ajar dia supaya share

terkedek2 la sami jalan bawak love letters ke papi dia yg tgh baring tgk tv..

then dia duduk kat sblh papi ready nak mkn

'ini sami punye' tegas sami

uit? amboiiiiii.. sungguh lain dari yg mami suh cakap.. mcm la spjg conversation tadik papi tak dgr... hahhaha

adoiii

4 hottie:

UMI ALIYA said...

hahaha... budak2 memang camtu. anak2 saya pun kalau sesama sendiri memang payah nak share,sampai gaduh2. tp kalo ngan kawan2 xyah suruh pun beria depa nak share

Ely Hasrul said...

itu la nye.. bukan brg dia pon dia kata dia punye..

Drama Mama said...

hahahaha sejibikkkk la macam irfan! penat suruh share. tapi si irfan ni ikut mood gak lah. tsk tsk tsk

http://twinkywinkystars.blogspot.com

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

budak-budak memang cam gitu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.