Klik Klik

Tuesday, May 18, 2010

Susu time

--- letdown

Sami stop

eh?

'mami, shedapp' sambil pandang kat aku

huwaaa (nangis dlm hati)

5 hottie:

Liz Rohaizat said...

alala... geram! bagus la sbb dia puji susu ko.

Ely Hasrul said...

tu yg syahdu tuu

UMI ALIYA said...

salam perkenalan ely. saya dah bnyk kali singgah kat blog ni cuma tak pernah tinggal jejak. kiranya ely ni famous gak kat blog naufalsayang.
Saya baru jinak-jinak dunia blog ni. Sedang mencari sahabat-sahabat online. Saya baru nak belajar buat bisnes online. Seronok tengok ely dah berjaya ada bisnes sendiri. Hope dapat berkongsi pengalaman. Saya ada anjur 2 pertandingan : "Pertandingan Kasih Ibu Membawa Ke Syurga" dan "Pertandingan Gubahan Cenderahati Pengantin". Jemput yea singgah di blog saya... http://aliyadaniel.blogspot.com/

Ely Hasrul said...

salam kenal umi aliya.. hish manade famous kat naufalsayang.. malu aje..

sama la kite baru nak bjinak2 juga.. bagus bleh share ngan umi aliya..

nnti sy folo n try masuk contest.. sy dulu rajin gak buat hantaran kawin.. hamboii mcm lah2 aku nih ahhahahaha

thanks umi aliya

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

puji ke bodek tu sammy oi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.