Klik Klik

Friday, June 18, 2010

ah bese ah tetiba gatal plak nak bgtau org aku hanimun kat mana.. eeii getik!. oh tidak.. bukan mauritius, bukan bali, bukan london, bukan melbourne, bukan tokyo..  kat tmpt fav la ape lagik.. jeng jeng jeng (oh so rempit) Langkawi...

tantada...


Kan papi suka sangat lah dgn water chalet.. jom kite checkout Langkawi Lagoon Resort. dekat aje dgn airport, tempat tersorok sket. Kat kepala aku still bleh ingat jalan masuk situ.. poyo.. Yang special nye water chalet dia mmg jauh ah dr hotel, kalu berjalan bagi org pemalas cm aku nih mmg berpeluh gak la. Tak sebesar avillion tapi hebat lah dari yg kat bukit merah tu. hebat dari segi pemandangan aje ok.

Jom kite tgk list survey:

Yang besh:
1. chalet yg besar, baik dari kitchen, balkoni, shower, bilik tido, tempat lepak mmg spacious you.. sesuai sgt kalau ade anak 2-3 org.
2. bleh memancing, xyah nak susah2 sewa bot duk tgh laut panas2, peknek aje kt balkoni hihi
3. promo rate nye mmg affordable. xsilap time tu dlm 500/nite. ok sgt la bg water chalet siap bekfas. kalu kat Berjaya jgn harap hihi
4. spa nye besh, pool pong besh, makan kitorg bekfas aje. langkawi byk makanan toksah membazir mkn kt hotel. mkn laksa tepi airport tu pong dh sedap sgt dah
5. ade nite bar, mlm2 leh lepak kt beach tgk mat saleh main bola tampar xpakai baju
6. walaupon lokasi agak tersorok, dekat nak ke chenang, dekat juga nak ke kuah, dekat juga nak naik atas belah andaman


Yang xbape besh:
1. kat teluk, man made beach, tokleh mandi byk obor2
2. chalet bertingkat. ade certain bilik xbesh kalu duk atas begitu juga sebaliknye
3. time aku kat sana service agak kelam kabut... menci

Kesimpulannye, not bad water chalet nih. recommended.


love note: next time nak hotel lain plak..

2 hottie:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantiknyer pemandangan elly

Ely Hasrul said...

kan? mmg tenang la lepak kt balkoni tu.. tapi pasnih nk sgt cuba duk kat porto malai.. pemandangan dia lagiiii cantek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.