Klik Klik

Saturday, October 31, 2009



Haha.. Sejak keje tempat baru nih, mmg bekerja tanpa henti sampai xsempat nak berblog. Patu secara tiba2 baca entry Gee and nampak contest dari cik Smileykidz kite dan dengan tak semena2 secara tiba2 aku pon gatalnyeee lah nak masuk sekalik. Huyuh! tak pernah2 la nk masuk contest. selama ke nih mmg ramai blogger buat contest tapi walaupon teruja dgn contest2 tuh xpenah la nak masuk pulak. Dah leh contest nih tamat 31hb xpe..xpe.. arinih sempat lagik..

Walaupon skang mata tgh mengantuk, perut yg berlipat nih terasa lapar padahal dh mkn byk kali, beg xsiap packing lagik sbb esok pagi nk holiday ke penang.. aku tetap gatal nk bukak blog and sebok nak masuk contest. Sebab ape? sebabnye Sami mmg susah la nk bergambo senyum. Time besday setahun dia, siap panggil photographer pon mmg la susah nk amik gambo senyum.. huishh mmg xleh jadik model. Lelagik dgn camera kokak kitorg mmg xdek le abang cik tu nk beri senyuman manis.


Tetapi baru2 nih Sami menunjukkan belang dia sampai teacher dia pon dh kata dia agak 'noti' huishhh.. so byk gak la dia tersengih2.. sengih cheeky.. huish gerammm.. hehehee..





Oh yea, kena letak nama & umur gitu :

Nama si kecik nih:
Samiul Maleek bin Mohd Hasrulnizam (panggil aje Sami, nak cam omputeh Sammy)
Umurnye:
20bulan 2hari (huwaaa dah beso dahhh)
Nak tambah letak skill bleh cik Smileykidz?:
Skillnye melempar barang dari balkoni (kalu kena kete org aku xmo ngaku)

Korang doa2 la aku menang ek? doa mmg amat la diperlukan memandangkan aku xpenah menang even utk lucky draw pon. keduanye kalu menang save la budget aku xyah susah2 carik photographer utk besday Sami karang hahahhaha.

Okek. Good Luck. Sila rujuk ke Smileykidz utk pengalaman yang sebenar (ntah ape2 lah aku nih)


7 hottie:

cintaKusayangMu said...

good luck sammyyyy....mane tau ader rezeki leh aunty qis pose same2 ngn sammyyy ms besday sammy nnt..kan ke nk dpt sesi fotografi free...so aunty nk tumpang gelemerrrssss bersama dariwshes..xkira..nk jugak...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

ni bukan smile..ni iklan ubat gigi darlie..

Hayatie said...

erkk, ubat gigi apakah yang sedang digunakan?....hehe, good luck sami....!

Nael said...

20bulan dah anak ko erk Ely... cepat betul aku rasa dah tua. hahahhaha

Nael said...

Dah 20 bulan anak ko erk? cepat betul ko tua.. hehhehehe

*padahal.........

Ely Hasrul said...

makaseh2.. atas good luck wish.. ubat gigi buat masa nih xdek guna ape2 brand pon.. kadang dia berus gigi dia celup2 berus gigi dia dlm air patu dia masuk dlm mulut.. hahahahha

huh Is, mmg dh 20bln.. dh 2 kali raya dah ko utang duit raya.. cis..jumpak kang aku nk claim

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik Klik

Foot Print

 
Copyright (c) 2010 This Is Our La La Land. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.